Μειώστε τη μετακίνησή σας σχεδόν στο μισό
Διαβάστηκε από 5075 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/6/2012
Ο υπεύθυνος της Europegas Hellas, Αλέκος Σταχτούρης μας μίλησε στο autotriti.gr για τα οφέλη της υγραεριοκίνησης, καθώς και για τις αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Europegas.
Πείτε μας δύο λόγια για τις δραστηριότητες της εταιρείας;
Η Europegas Sp.z.o.o., είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αυτοκινήτου LPG/CNG. Είμαστε παρόντες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και 20 χρόνια και εξάγουμε τα προϊόντα μας σε 38 χώρες του κόσμου.

Ποιο είναι το βασικό προϊόν σας;
Το βασικό μας προϊόν είναι το σύστημα LPG/CNG  OSCAR-N  OBD CAN SAS που καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις Εθνικές αγορές, όσο και στις Παγκόσμιες, των συστημάτων LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσης τους.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτροβαλβίδες, πολυβαλβίδες,δεξαμενές, σωλήνες ,αναλώσιμα   και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ Κατασκευάζουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.Στις εγκαταστάσεις μας στην Λεωφόρο Πρωτόπαππα 63 στην Ηλιούπολη Αττικής μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα συστήματα υγραεριοκίνησης καθώς και τους  κορυφαίους στον κόσμο εγχητήρες ΗΑΝΑ.

Ποια είναι η ποιότητα των υλικών, καθώς και των υπηρεσιών σας;
Χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα. Έχουμε βραβευτεί με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας. Τα συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών. Είναι ένα βραβείο για την αποτελεσματική διαχείριση, την καλή πολιτική ανάπτυξης, την εκπλήρωση των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και των πιο υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι εγγύηση δίνεται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε;
Διαθέτουμε τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική μας ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσσονται καινοτόμες λύσεις. Τα συστήματα που κατασκευάζουμε  είναι όλα πιστοποιημένα και εγγυημένα από  3 έως 5 χρόνια, για τους εγχυτήρες ΗΑΝΑ παρέχουμε εγγύηση 200.000χλμ με υγραέριο και φυσικά όλα αυτά καταγράφονται σε βιβλίο service.Η συνεχής και αδιάκοπη εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση των συνεργατών μας αποτελεί  μια επιπλέον διασφάλιση των πελατών που μας εμπιστεύονται. Χάρη σε αυτή την ομάδα είμαστε σε θέση να ερευνούμε, να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα σύμφωνα με την πιο μοντέρνα τεχνολογία.

Γιατί να τοποθετήσουμε ένα σύστημα υγραεριοκίνησης;
Με την σωστή εγκατάσταση και προγραμματισμό πολλαπλασιάζεται η διάρκεια ζωής του κινητήρα λόγω μη ύπαρξης καταλοίπων καύσης, είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικά μειώνει το κόστος μετακίνησης σχεδόν στο μισό.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέντευξη με τον Έλληνα manager της Kia Ευρώπης

To ομορφότερο SUV είναι σχεδιασμένο από Έλληνα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του Κούγια

Συνέντευξη: Η Skoda δεν θα γίνει Dacia & δεν ανταγωνίζεται Audi-VW

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο σχεδίασης του νέου Nissan Qashqai

Συνέντευξη με τον PR Manager της Nissan στην Ελλάδα

To #menoumespiti δημιουργεί ένα νέο digital κόσμο

Michelin Primacy4: Προσφέρει περισσότερα χλμ.

Ι.Ο.ΑΣ.: Ελαστικά και Οδική Ασφάλεια

MAXXIS HP5: Στο Top 10 της παγκόσμιας αγοράς