Η MAPFRE WARRANTY αναπτύσσει και στην Ελλάδα, εξειδικευμένα προγράμματα εγγύησης για αντιπροσωπείες και εισαγωγείς, όπως η VW-Audi (Kosmocar), η Suzuki (Sfakianakis), η Mercedes Benz & Smart (ΕΚΚΑ),

Η MAPFRE WARRANTY αναπτύσσει και στην Ελλάδα, εξειδικευμένα προγράμματα εγγύησης για αντιπροσωπείες και εισαγωγείς, όπως η VW-Audi (Kosmocar), η Suzuki (Sfakianakis), η Mercedes Benz & Smart (ΕΚΚΑ), η Volvo Hellas, η Ford Hellas, η Yamaha (ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ) κ.ά.

Προγράμματα Εγγύησης Αυτοκινήτου MAPFRE WARRANTY

4.703 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2015)

Εσείς το ξέρατε ότι δικαιούστε εγγύηση για το μεταχειρισμένο σας;

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Έλληνας καταναλωτής ήταν υποχρεωμένος να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη όταν προέκυπτε βλάβη και το αυτοκίνητό του βρισκόταν εκτός εργοστασιακής εγγύησης.
Σήμερα ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων στην Ελλάδα, δικαιούνται αυτό που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια χιλιάδες κάτοχοι αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη: εγγύηση για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο.
H MAPFRE WARRANTY, ο κλάδος εγγυήσεων του Ομίλου MAPFRE, αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά ασφάλισης και δημιουργεί το www.mapfrewarranty.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αγοράς ασφάλισης για βλάβες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στα προγράμματα εγγύησης αυτοκινήτου, η MAPFRE WARRANTY δημιούργησε τα προγράμματα Value και Advanced τα οποία διαφέρουν σε τιμή και εύρος κάλυψης, είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του ιδιοκτήτη.
Τι μου προσφέρει η εγγύηση; Η εγγύηση εξασφαλίζει ότι η MAPFRE WARRANTY θα αναλάβει το κόστος επισκευής κάθε μηχανικής, ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής βλάβης που προβλέπεται στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο πελάτης, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και της εργασίας σε συνεργείο της επιλογής του. Τα προγράμματα έχουν ισχύ σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ καλύπτουν έως και τα 10 έτη του αυτοκινήτου. Έτσι το όχημα διατηρείται στις εργοστασιακές προδιαγραφές και ο ιδιοκτήτης απαλλάσσεται από οποιαδήποτε έγνοια καταβολής επιπλέον χρημάτων.
Η διαδικασία αγοράς είναι απλή καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε μέσω του www.mapfrewarranty.gr είτε καλώντας στο 210 6504050, να ασφαλίσουν απευθείας το όχημά τους από μηχανικές, ηλεκτρολογικές ή ηλεκτρονικές βλάβες. Επιπλέον, πραγματοποιείται δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε συνεργασία με τη BOSCH CAR SERVICE.
Δώστε αξία στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας αποκτώντας το πρόγραμμα εγγύησης που σας ταιριάζει από την MAPFRE WARRANTY και απαλλαγείτε από το άγχος βλαβών και απρόβλεπτων εξόδων.Η τεχνογνωσία ενός μεγάλου Ομίλου Η MAPFRE WARRANTY αναπτύσσει και στην Ελλάδα, εξειδικευμένα προγράμματα εγγύησης για αντιπροσωπείες και εισαγωγείς, όπως η VW-Audi (Kosmocar), η Suzuki (Sfakianakis), η Mercedes Benz & Smart (ΕΚΚΑ), η Volvo Hellas, η Ford Hellas, η Yamaha (ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ) κά.Το 2014, η MAPFRE WARRANTY ήταν ο Νο.1 συνεργάτης των μεγαλύτερων εισαγωγέων σε πωλήσεις προγραμμάτων εγγύησης. Τα οφέλη της Εγγύησης συνοπτικά Απαλλάσσεστε από το άγχος της βλάβης και από απρόβλεπτα έξοδα Διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε εργοστασιακά πρότυπα Δίνετε προστιθέμενη αξία στο όχημά σας Η επισκευή γίνεται σε συνεργείο της επιλογής σας Δεν πληρώνετε εσείς το συνεργείο για την επισκευή αλλά η MAPFRE WARRANTY  Απολαμβάνετε κάλυψη έως και τα 10 έτη του αυτοκινήτου σας Ισχύει σε Ελλάδα και Ευρώπη Παρέχονται ξεκάθαρες καλύψεις και συγκεκριμένη τιμολόγηση
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα εγγύησης MAPFRE WARRANTY μπορείτε να καλείτε στο 210 6504050 ή στο e-mail: [email protected].
Επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο: www.mapfrewarranty.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda