Ο κ. Παράσχος Παπακωνσταντίνου ανέλαβε τη θέση του Sales Manager North Greece της εταιρείας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο κ. Παράσχος Παπακωνσταντίνου ανέλαβε τη θέση του Sales Manager North Greece της εταιρείας.

Νέος Sales Manager Βόρειας Ελλάδας στη LeasePlan

4.823 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2015)

Διευθυντής πωλήσεων για τη LeasePlan Hellas ανέλαβε ο κ. Παράσχος Παπακωνσταντίνου στο γραφείο της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού της, η LeasePlan Hellas ανακοίνωσε ότι ο κ. Παράσχος Παπακωνσταντίνου ανέλαβε τη θέση του Sales Manager North Greece της εταιρείας. Επιπλέον, ο νέος διευθυντής διαθέτει, όπως επισημαίνει η ετιαρεία, σημαντική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και του leasing, έχοντας ασκήσει, μεταξύ άλλων, καθήκοντα Sales Manager και Commercial Director για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών της αγοράς. 
Να τονισθεί επίσης ότι το γραφείο της LeasePlan Hellas στη Βόρεια Ελλάδα στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και την τρέχουσα περίοδο στελεχώνεται από ομάδα 4 ατόμων, με επικεφαλής τον κ. Παπακωνσταντίνου
 Ο κύριος Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να αναδεικνύουμε τους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν ικανά στελέχη, που συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της LeasePlan Hellas και στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητές του θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας στην αγορά της Βορείου Ελλάδος». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto