Κορυφαία κιτ LPG και CNG της Prins διαθέτει η Qgas.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κορυφαία κιτ LPG και CNG της Prins διαθέτει η Qgas.

KIT LPG και CNG από την Qgas

2.529 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Η εταιρεία Qgas πραγματοποιεί εγκαταστάσεις κιτ υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης με εργοστασιακές προδιαγραφές, συνεργαζόμενη με κορυφαίους οίκους του χώρου.

Η εταιρεία Qgas πραγματοποιεί εγκαταστάσεις κιτ υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης με εργοστασιακές προδιαγραφές από την εταιρεία Prins. Η Prins διαθέτει ιδιαίτερα προηγμένα κιτ υγραεριοκίνησης, τα οποία συνεργάζονται άψογα ακόμα και με σύγχρονους κινητήρες turbo άμεσου ψεκασμού, ενώ οι χαρτογραφήσεις της περιλαμβάνουν τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. 
Η εμπειρία της Qgas συνδυασμό με την Prins εγγυώνται εξαιρετικό αποτέλεσμα σε λειτουργία και οικονομία. Η Qgas επίσης διαθέτει τα εναλλακτικά κιτ χαμηλού κόστους της ΑΕΒ. Το μεγάλο πλεονέκτημα που παρουσιάζουν είναι η προσθήκη βενζίνης και η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου, καθώς και η διόρθωση των μειγμάτων εν κινήσει. 
Όλα τα συστήματα που διαθέτει η Qgas, καθώς και πληροφορίες για τις τιμές και έναν οδηγό υγραεριοκίνησης, μπορεί να βρει ο καταναλωτής στο επίσημο site της Qgas.

Μεγάλη εμπειρία σε κιτ CNG και LPG διαθέτει η Qgas.

Μεγάλη εμπειρία σε κιτ CNG και LPG διαθέτει η Qgas.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto