Βενζινοκίνητα μικρά

Βενζινοκίνητα μικρά

39.825 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2015)

Κόντρα στο diesel κατεστημένο της εποχής τα τρία μοντέλα δείχνουν πως μπορείς να κινηθείς σβέλτα αφού έχουν 100 περίπου άλογα, αλλά και οικονομικά λόγω χαμηλής κατανάλωσης και τιμής αγοράς.

Μπορεί οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των σύγχρονων μικρών να σπάνε τα ταμεία στις επιλογές του κοινού, αλλά εξίσου ολοκληρωμένες, συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις μπορεί να βρει κανείς εφόσον επιλέξει τις εκδόσεις βενζίνης των μοντέλων της δημοφιλούς κατηγορίας. Αυτό αποδεικνύεται από τα μοντέλα της συγκριτικής αυτής δοκιμής τα οποία με 100 περίπου άλογα έχουν άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ η τιμή αγοράς τους κυμαίνεται στα 13.000 ευρώ συνοδευόμενη από ένα πλήρη πακέτο εξοπλισμού.
Πιο συγκεκριμένα, το Ford Fiesta με τιμή στα 12.574 ευρώ μας συστήνεται με ένα από τα καλύτερα σύνολα βενζίνης της αγοράς που απέσπασε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του καλύτερου κινητήρα στην κατηγορία του, το Corsa (διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας), που φορά τον νέο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα της Opel ο οποίος σε γοητεύει με τον πολιτισμένο χαρακτήρα του, ενώ τέλος το Toyota Yaris με τιμή στα 12.350 ευρώ και τον δοκιμασμένο 1,33 λτ., ο οποίος παρότι δεν είναι τούρμπο καταφέρνει και κινείται σβέλτα και οικονομικά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center