15 hot προτάσεις ελαστικών

Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/5/2016

Για… εγγυημένη ασφάλεια, μεγάλη διάρκεια ζωής και οικονομία.

 

Εάν σκεφτούμε ότι τα ελαστικά είναι το μόνο σημείο επαφής του αυτοκινήτου μας με τον δρόμο, τότε αντιλαμβανόμαστε εύκολα πως η σωστή χρήση και συντήρησή τους πρέπει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

Προληπτικά τα ελαστικά πρέπει να αλλάζονται μόλις το βάθος πέλματος πέσει κάτω από τα 4 χλστ., ενώ βάσει νόμου μόλις φτάσει στο 1,6 χλστ. Σε γενικές γραμμές, συνιστάται να αλλάζετε τα ελαστικά σας κάθε 40.000 χλμ. ή εναλλακτικά κάθε 3 χρόνια. Τα ελαστικά πρέπει να αντικαθίστανται μόλις φθείρονται, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Η επιλογή του σωστού ελαστικού για το αυτοκίνητό μας είναι εξίσου σημαντική, αλλά και απαραίτητη για εγγυημένη ασφάλεια σε κάθε είδους κατάσταση, μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά και οικονομία.

Κι επειδή η ασφάλειά μας στον δρόμο πρέπει να είναι… αδιαπραγμάτευτη, παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο «hot» προτάσεις της αγοράς. Στις γκάμες της Bridgestone, της Firestone και της Dayton θα βρείτε το κατάλληλο ελαστικό για κάθε τύπο αυτοκινήτου, ανάγκη, αλλά και περιβαλλοντική συνθήκη.


Δείτε περισσότερα νέα για Ελαστικά


BRIDGESTONE: B280

Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα αξιόλογο συνολικά ελαστικό, που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις στο βρεγμένο, άνεση, σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλά επίπεδα θορύβου και πολύ καλές επιδόσεις.


BRIDGESTONE: T001

Το ελαστικό ναυαρχίδα της σειράς τουρισμού, που συνδυάζει άψογα την ασφάλεια, την άνεση, την ανθεκτικότητα και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις.


BRIDGESTONE: RE050 A

Σούπερ σπορ ελαστικό, με τεχνολογία από τη F1 και ασύμμετρο πέλμα, που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, καλό επίπεδο αναπαυτικότητας και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

 

BRIDGESTONE: LM80

Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίας σύνθεσης γόμας και πέλματος για SUV και 4Χ4, το ελαστικό αυτό εξασφαλίζει χειρισμό, φρενάρισμα, επιτάχυνση και απόκριση τιμονιού σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και σε χιόνι ή πάγο.

 

BRIDGESTONE: D694

Στιβαρό ελαστικό κατάλληλο για κάθε είδους οδόστρωμα, που προσφέρει μεγάλη αντίσταση στη φθορά και μέγιστο κράτημα σε βρεγμένο ή χιονισμένο δρόμο.

 

BRIDGESTONE: ER300

Ελαστικό ειδικά εξελιγμένο για σταθερότητα, χειροπιαστή αποδοτικότητα, απαλή και αθόρυβη οδήγηση.

 

BRIDGESTONE: S001

Έχοντας ενσωματώσει την τεχνολογική εμπειρία της F1, το ελαστικό αυτό ανήκει στην κατηγορία υπέρ υψηλών επιδόσεων, ενώ απευθύνεται σε απαιτητικούς οδηγούς σπορ ή πολυτελών αυτοκινήτων μεγάλης ιπποδύναμης.

 

BRIDGESTONE: LM001

Το βραβευμένο Blizzak LM001 προσφέρει άριστο κράτημα σε χειμερινές συνθήκες, εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο και μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

BRIDGESTONE: DM-V2

Ιδανικό για οχήματα SUV ή 4Χ4, προσφέρει τις προδιαγραφές για ασφαλή οδήγηση σε πάγο ή χιόνι, απόλυτο έλεγχο και άνεση.

 

BRIDGESTONE: D-SPORT

Αριστος χειρισμός οδικής συμπεριφοράς και σταθερότητα σε κάθε είδους συνθήκες, συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο ελκτικής ικανότητας και απόκρισης στο φρενάρισμα στο βρεγμένο, αλλά και άνεση στο ταξίδι.

 

FIRESTONE: MULTIHAWK 2

Κατάλληλο για μικρά και μεσαία αυτοκίνητα, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες, μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

 

FIRESTONE: MULTISEASON

Για όλες τις καιρικές συνθήκες, προσφέρει αναπαυτικότητα με χαμηλά επίπεδα θορύβου και μέγιστη ασφάλεια σε όλα τα οδοστρώματα.

 

FIRESTONE: DESTINATION

Στιβαρό ελαστικό για SUV, με σύγχρονο σχεδιασμό, εξαιρετική πρόσφυση, καλή χιλιομετρική απόδοση και αντίσταση κύλισης για οικονομία και υψηλή σταθερότητα.

 

DAYTON: D320 EVO

Με εξαιρετικές επιδόσεις στην επιτάχυνση και το φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, το ελαστικό αυτό προσφέρει ακρίβεια στον χειρισμό σε ένα εύρος καταστάσεων.

 

DAYTON: TOURING

Μια ασφαλής, ισορροπημένη επιλογή με χαμηλά επίπεδα φθοράς για μικρά και μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα, που εξασφαλίζει καλό φρενάρισμα και χειρισμό, αλλά και εξαίρετη πρόσφυση στο βρεγμένο. 

Tags: bridgestone
 
  • Λευτερης

    Οχι, δεν παιρνω λεφτα απο την bridgestone για να γραψω το αρθρο!

      24
  • ggab

    Ωραίο προμοτάρισμα για τα ξύλινα μπρίτζ!!!! Έλεος.......λέω και εγω θα έχει κανένα σοβαρό συγκριτικό.

      17
  • George Max

    Cormoran 205/50/17 Τιμή 240 με την τοποθέτηση Καλό στο βρεγμένο και στο στεγνό

      1