Σε μειώσεις τιμών, οι επιπρόσθετες εκπτώσεις στα πακέτα ασφάλισης προχωρούν αρκετές εταιρείες, σε ό,τι αφορά τα ασφάλιστρα των οχημάτων.

«Μάχη χαρακωμάτων» στις μειώσεις ασφαλίστρων Ι.Χ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/8/2014

Σε έναν «αγώνα» μειώσεων των τιμών τους έχουν επιδοθεί οι ασφαλιστικές –μεγάλες και μικρές- αναφορικά με τα ασφάλιστρα των Ι.Χ., προκειμένου να αντισταθμίσουν το μέτρο της προείσπραξης.

 

Με μια σειρά ανακοινώσεων, η μια εταιρεία μετά την άλλη εφαρμόζουν μειώσεις στην
τιμολογιακή τους πολιτική, όσον αφορά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων.

Ειδικότερα, μέσα στην άνοιξη πολλές
ασφαλιστικές -κυρίως οι μικρότερου κύκλου εργασιών- αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους, ή να αναπροσαρμόσουν τα ασφαλιστικά τους πακέτα προσφέροντας επιπρόσθετες εκπτώσεις, ώστε να μπορέσουν να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό από τη στιγμή που εφαρμόστηκε η νέα διάταξη περί προπληρωμής των συμβολαίων.

Έτσι λοιπόν, μετά την
Εθνική, την Υδρόγειο, την AIG την ΑΤΕ Ασφαλιστική, την Ergo,τη Συνεταιριστική, την Enterprise και η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προχώρησε σε μείωση 5% των ασφαλίστρων του βασικού της πακέτου κλάδου αυτοκινήτων, ενώ και η International Life ανακοίνωσε μείωση της τάξεως του 4% των ασφαλίστρων της στο κλάδο οχημάτων.

Επομένως, σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και ρευστή περίοδο για την ασφαλιστική αγορά, ανοίγεται μια πολύ καλή προοπτική για τους υποψήφιους ασφαλισμένους, καθώς οι τελευταίοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών που προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης με βασικές και προαιρετικές καλύψεις (νομική προστασία, οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος κ.ά.) σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

Τελευταία νέα