Η ΙΝΤΕRAMERICAN έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις των προγραμμάτων οδικής βοήθειας που παρέχονται ανεξάρτητα από την ασφάλιση οχήματος, με ενιαία πανελλαδική κάλυψη και ασφάλιστρο.

154.000 περιστατικά για την INTERAMERICAN Βοήθειας το 2014

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2014

Πάνω από 137.000 περιπτώσεις Οδικής Βοήθειας εξυπηρέτησε η INTERAMERICAN το διάστημα των πρώτων έξι μηνών του έτους, με μέσο χρόνο ανταπόκρισης τη μισή ώρα, σύμφωνα με τους πελάτες της.

 

Αύξηση κατά 5,1% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος της περσινής χρονιάς παρουσίασε φέτος κατά το πρώτο εξάμηνο η ζήτηση υπηρεσιών βοήθειας της INTERAMERICAN οδικής και άμεσης ιατρικής- με τα περιστατικά να φτάνουν τα 153.951.

Ειδικότερα, η
INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε μέσα στο έτος σε 137.292 περιπτώσεις με οδική βοήθεια και σε 16.659 κλήσεις για άμεση ιατρική βοήθεια. Σημειωτέον ότι στην οδική βοήθεια η εταιρεία παρέσχε υπηρεσίες επιτόπου εξυπηρέτησης οχημάτων σε 50.154 περιπτώσεις, ρυμούλκησης σε 41.571 και φροντίδας ατυχήματος με την υπηρεσία Autohelp σε 41.955 περιστατικά, ενώ μετέφερε στην έδρα τους 3.612 οχήματα, με μέσο χρόνο ανταπόκρισης τη μισή ώρα σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας στην πελατειακή βάση. Κίνηση εξυπηρέτησης περιστατικών παρουσιάζουν επίσης και οι συνεργασίες με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και τη Γέφυρα Α.Ε.

Επιπλέον, η INTERAMERICAN στον τομέα της άμεσης ιατρικής βοήθειας ανταποκρίθηκε σε 2.582 κλήσεις για μεταφορά με ασθενοφόρο και σε 61 κλήσεις για επείγουσα αεροδιακομιδή, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η συνεργασία με την HELLENIC SEAWAYS, στη βάση της οποίας υποστηρίζονται και φέτος χιλιάδες ταξιδιώτες της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Εξάλλου, η παραγωγή ασφαλίστρων εξαμήνου της εταιρείας έφθασε τα 13,7 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 3% σε σχέση με πέρυσι. Μάλιστα, η INTERAMERICAN, στο σύνολο των υπηρεσιών βοήθειας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς -και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ- κατέχει το 31,1% των μεριδίων του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου.

Τέλος, ο γενικός διευθυντής της INTERAMERICAN Βοήθειας Γ. Βαλαής επισημαίνει ότι από τον περασμένο Μάρτιο η εταιρεία έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις των προγραμμάτων οδικής βοήθειας που παρέχονται ανεξάρτητα από την ασφάλιση οχήματος και καλύπτουν οχήματα μ.β. μέχρι 3,5 τόνων, με ενιαία πανελλαδική κάλυψη και ασφάλιστρο, ενώ απλοποίηση και βελτιώσεις έχουν επέλθει και στους νέους όρους ασφάλισης για οδική και άμεση ιατρική βοήθεια, καθώς και για την ταξιδιωτική ασφάλιση.  

 

Τελευταία νέα