DARAG & AIGAION «ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου η ελληνική ασφαλιστική να διασφαλίσει περαιτέρω τα κεφάλαιά της και την αξιοπιστία της στην αγορά.

Ενισχύεται με την κάλυψη της DARAG η AIGAION Ασφαλιστική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2014

Εγκρίθηκε από την ΤτΕ η συμφωνία της AIGAION με τη γερμανική αντασφαλιστική DARAG, ώστε η ελληνική εταιρεία να διασφαλίσει την αξιοπιστία της και την κεφαλαιακή της επάρκεια στην αγορά.

 

Η
AIGAION Ασφαλιστική A.Ε. έλαβε έγκριση για τη συμφωνία της με τη γερμανική αντασφαλιστική DARAG από την Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ειδικότερα, η AIGAION Ασφαλιστική A.Ε. με αυτή τη συνεργασία θα μπορεί να μεταφέρει τα χαρτοφυλάκια αστικής ευθύνης αυτοκινήτων (ασφαλιστήρια με έναρξη κάλυψης έως 31.12.2010) στην εν λόγω γερμανική αντασφαλιστική, ώστε να διασφαλίσει περαιτέρω τα κεφάλαιά της και την αξιοπιστία της στην αγορά.

Επιπλέον, η αντασφαλιστική εταιρεία DARAG παρέχει στην ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. τη βεβαιότητα που απαιτείται, προκειμένου η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία να προετοιμαστεί για την εφαρμογή του Solvency II (τεστ των ασφαλιστικών εταιρειών σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε.).

 

Τελευταία νέα