Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ετοίμασε νέα προγράμματα ασφάλισης σε 6 παραλλαγές, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.

6 νέα πακέτα ασφάλισης οχήματος από την Υδρόγειο

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/2/2015

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε 6 νέα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου, προσφέροντας ειδικά προνόμια και οφέλη στους πελάτες της σε προνομιακές τιμές.

 

Η
Υδρόγειος Ασφαλιστική ετοίμασε νέα προγράμματα ασφάλισης σε 6 παραλλαγές, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, αλλά και να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, αναφορικά με την ασφάλιση των οχημάτων σε ελκυστικά κόστη.

Αναλυτικότερα, η Υδρόγειος με τα εν λόγω πακέτα προσφέρει τα εξής:
Basic - Basic Plus – Basic Protect: Για Ι.Χ. επιβατικά, φορτηγά και αγροτικά φορτηγά. Τρία προγράμματα για όσους επιθυμούν «βασική» προστασία για το αυτοκίνητό τους. Περιλαμβάνουν την υποχρεωτική από το Νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης προς τρίτους, και ένα σύνολο επιπλέον καλύψεων.

Extra Protect: Για Ι.Χ. επιβατικά, φορτηγά και αγροτικά φορτηγά. Παρέχει την κάλυψη της Ολικής Καταστροφής του οχήματος που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι στερούνται της οικονομικής δυνατότητας της μικτής ασφάλισης, καθώς και μία σειρά από 20 σημαντικές καλύψεις, ανάμεσά τους και τη Θραύση Κρυστάλλων, τις Κακόβουλες Πράξεις, την Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης κλπ.

Auto Extra - Auto Extra Plus: Για Ι.Χ. επιβατικά. Με την ασφάλιση αυτή, εκτός από τις καλύψεις του βασικού προγράμματος προσφέρεται ένα πλήθος καλύψεων που αφορούν τις πιο συνηθισμένες αιτίες καταστροφής ή απώλειας του αυτοκινήτου σας. Περιλαμβάνεται και η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης σε περίπτωση φωτιάς, μερικής και ολικής κλοπής.

Truck Extra Plus: Ένα πρόγραμμα για την ασφάλιση Ι.Χ. φορτηγών και αγροτικών φορτηγών που περιλαμβάνει ένα εύρος καλύψεων για ολοκληρωμένη προστασία σε χαμηλό κόστος.

Island Value: Για Ι.Χ. επιβατικά, φορτηγά και αγροτικά φορτηγά. Ένα οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων ειδικά για τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας, που λαμβάνει υπόψη τα θετικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν την οδηγική συμπεριφορά των κατοίκων στις περιοχές αυτές. Περιέχει μία σειρά από αναγκαίες καλύψεις μαζί με τις υπηρεσίες Φροντίδας Ατυχήματος και Επείγουσας Αερομεταφοράς, καθώς και καλύψεις, όπως τη Θραύση Κρυστάλλων και τη κάλυψη Ολικής Καταστροφής του οχήματος.

Ασφάλιση τουριστικών και υπεραστικών λεωφορείων: Η Υδρόγειος παρέχει πλήρη και εξειδικευμένη κάλυψη των ιδιαίτερων ασφαλιστικών αναγκών αυτής της κατηγορίας οχημάτων.

 

Τελευταία νέα