Όσοι πελάτες της Groupama καλύπτονται με την υπηρεσία της θραύσης κρυστάλλων εξυπηρετούνται πλέον από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass.

Συνεργασία Groupama Ασφαλιστικής με ΦΙΛΗΣGlass

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/4/2014

Μια νέα συνεργασία εγκαινιάζεται στον τομέα της επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, με τη ΦΙΛΗΣGlass να εξυπηρετεί τους πελάτες της Groupama, απλοποιώντας έτσι τις διαδικασίες.

 

Η Groupama Ασφαλιστική και η ΦΙΛΗΣGlass ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο και αφορά τους ασφαλισμένους της εταιρείας, με στόχο τη γρήγορη και απλή -ως προς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες- εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Ειδικότερα, όσοι πελάτες της
Groupama καλύπτονται με την υπηρεσία της θραύσης κρυστάλλων εξυπηρετούνται πλέον από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass, χωρίς να εκταμιεύσουν οποιοδήποτε ποσό οι ίδιοι για την αποκατάστασή της ζημιάς.

Να σημειωθεί ότι η
ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο, με πάνω από 80 σημεία εξυπηρέτησης, καθώς και κινητά, επανδρωμένα συνεργεία, δίνοντας την δυνατότητα για αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει. 

Τέλος, είναι σημαντικό να τονισθεί πως η εν λόγω συνεργασία σημαίνει για τους πελάτες της
Groupama ότι όσον αφορά την επισκευή των κρυστάλλων αυτοκινήτου εξασφαλίζουν κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ όρου ζωής.

 

Τελευταία νέα