Οι εγκαταστάσεις του νέου σταθμού της GLASSDRIVE στην Πάτρα φτάνουν τα 650 τ.μ. και βρίσκονται στην οδό Α. Παπανδρέου & Κων/νου Γκρέκα, στο Δήμο Παραλίας Πατρών.

Η GLASSDRIVE άνοιξε σταθμό και στην Πάτρα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2014

Η GLASSDRIVE δημιούργησε έναν καινούργιο σταθμό επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στο Δήμο Παραλίας Πατρών, που εξυπηρετεί τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής.

 

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας
GLASSDRIVE, στον τομέα επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στην περιοχή της Πάτρας.

Ειδικότερα, ο κ. Γεώργιος Γαλιατσάτος, που διατηρεί μονάδα επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος εντάχθηκε στο δίκτυο της GLASSDRIVE. Σημειωτέον ότι οι εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος φτάνουν τα 650 τ.μ. και βρίσκονται στην οδό Α. Παπανδρέου & Κων/νου Γκρέκα, στο Δήμο Παραλίας Πατρών. Παράλληλα, ο νέος σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-19:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00-12:00.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στους 38 σταθμούς, τους 80 συνεργάτες και τις 15 κινητές μονάδες της εταιρείας, οι πελάτες της GLASSDRIVE μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και να λάβουν πιστοποίηση γνησιότητας των κρυστάλλων, καθώς και εγγύηση εργασίας εφ όρου ζωής.

 

Τελευταία νέα