Η AXA «πριμοδοτεί» την ψηφιακή της εικόνα μέσω του νέου διαδραστικού site που δημιούργησε σε συνεργασία με την EXUS.

Νέο διαδραστικό site από την AXA

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2014

Η ΑΧΑ ασφαλιστική προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία EXUS στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, «φιλικού» προς τα νέα gadgets επικοινωνίας και με έμφαση στη διαδραστική επαφή με τον πελάτη.

 

Στη νέα ηλεκτρονική σελίδα της
AXA, η εταιρεία EXUS που την επιμελήθηκε έδωσε βάρος στην εύκολη πλοήγηση του χρήστη από υπολογιστή, tablet και κινητό τηλέφωνο, ενώ και η εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα.

Ειδικότερα, με την τεχνική «responsive design» το εν λόγω site ενισχύει τη διαδραστική επικοινωνίας με τους υφιστάμενους ή δυνητικούς πελάτες, ελληνόφωνους ή αγγλόφωνους. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα γρήγορου υπολογισμού ασφαλίστρων στους Κλάδους Αυτοκινήτου, Υγείας, Επιχείρησης και Κατοικίας.

Παράλληλα, η ΑΧΑ, με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να προβάλει επιλεγμένους Συνεργάτες του Αποκλειστικού της Δικτύου, αφενός παρέχοντας στον επισκέπτη τα στοιχεία επικοινωνίας τους και πρόσβασης στα Γραφεία τους και το Βιογραφικό τους Σημείωμα, αφετέρου περιγράφοντας την επαγγελματική τους φιλοσοφία και τις υπηρεσίες που παρέχουν αναλυτικά.

 

Τελευταία νέα