Διεθνής συνάντηση -στρατηγικής σημασίας- του ομίλου ACHMEA στην Ελλάδα.

Διεθνής συνάντηση του ομίλου ACHMEA στην Ελλάδα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2014

Η INTERAMERICAN φιλοξένησε πρόσφατα τη διεθνή συνάντηση του ομίλου ACHMEA, όπου εξετάσθηκαν θέματα της παγκόσμιας οικονομίας και του κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς.

 

Ο κ.
R. Konterman, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ACHMEA και επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου και ο D. Sanderse, διευθύνων σύμβουλος του τομέα διεθνών δραστηριοτήτων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της INTERAMERICAN, ήταν μεταξύ των στελεχών που ξεχώρισαν στη διεθνή συνάντηση του ομίλου ACHMEA στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η απόφαση να διοργανωθεί η συνάντηση στην INTERAMERICAN αντανακλά την επιτυχία της εταιρείας εντός του ομίλου και τη δυναμική ανάπτυξης της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όπως επισημαίνουν ανώτατα στελέχη της INTERAMERICAN.

Σημειωτέον, τα θέματα που εξετάσθηκαν κατά την διάρκεια του διήμερου προγράμματος εργασιών αφορούσαν στην παγκόσμια οικονομία και στις συνεχιζόμενες διακυμάνσεις των αγορών, την προσαρμογή στις αλλαγές αυτές και την αντιμετώπιση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών και των κοινοτήτων εντός των οποίων λειτουργεί η ACHMEA.

Εξετάσθηκαν, επίσης, η απλοποίηση της δομής του ομίλου, με εστίαση στην επιτάχυνση της απαραίτητης εξοικονόμησης στοιχείων κόστους και με συνέχιση, παράλληλα, των επενδύσεων σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στους πελάτες, καθώς και στην τεχνολογική καινοτομία. 

 

Τελευταία νέα