Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική εφαρμόζει από την πρώτη Ιουλίου, νέο, μειωμένο τιμολόγιο αστικής ευθύνης, για τα σκάφη αναψυχής και για τα επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Ανταγωνιστικές τιμές ασφάλισης οχημάτων από τη «ΔΥΝΑΜΙΣ»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2014

Από 1η Ιουλίου η «ΔΥΝΑΜΙΣ» καθιέρωσε ένα νέο, πιο ανταγωνιστικό, τιμολόγιο ασφάλισης –αστικής ευθύνης- σκαφών αναψυχής και επιβατηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης.

 

Η
ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική εφάρμοσε από την πρώτη Ιουλίου, νέο, μειωμένο τιμολόγιο αστικής ευθύνης, για τα σκάφη αναψυχής και για τα επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Ειδικότερα, οι μειώσεις στο τιμολόγιο αυτοκινήτων κυμαίνονται από 5-9%, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, τους φορολογήσιμους ίππους και το προφίλ του οδηγού, του ασφαλισμένου οχήματος και αφορούν τόσο σε νέα συμβόλαια, όσο και στις ανανεώσεις υφισταμένων συμβολαίων από την 1η Ιουλίου 2014.

Εξάλλου, με το νέο τιμολόγιο αξιοποιούνται σε μεγαλύτερο βαθμό οι δυνατότητες που παρέχονται από το παραμετρικό σύστημα τιμολόγησης, το οποίο έχει ως στόχο την επιβράβευση των πιο προσεκτικών οδηγών, προσφέροντας οικονομικότερο ασφάλιστρο.

Τέλος, αναφορικά με το πρόγραμμα ασφάλισης σκαφών Dynamis Sail, το τελευταίο ανανεώθηκε και πλέον η τιμολόγηση γίνεται με βάση το μήκος του ασφαλιζόμενου σκάφους, προσφέροντας ένα οικονομικότερο ασφάλιστρο που ξεκινά από τα 50 ευρώ τον χρόνο.

 

Τελευταία νέα