Η NP Insurance είναι μία αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η οποία στα τελευταία 4 χρόνια της κρίσης, καταφέρνει να επιτυγχάνει τους παραγωγικούς της στόχους.

Με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας 510% η NP Insurance

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/9/2014

Mε έναν από τους καλύτερους δείκτες φερεγγυότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, που ξεπερνά το 510% έκλεισε το 1ο εξάμηνο του 2014 για την Ασφαλιστική Εταιρεία NP Insurance.

 

Η
NP Insurance κατέγραψε κέρδη προ φόρων πρώτου εξαμήνου ύψους 5,6 εκατ. ευρώ και διαμόρφωσε τα Κεφάλαια της στα 32,5 εκατ. ευρώ, με τον Δείκτη Φερεγγυότητας να ξεπερνάει το 510% που είναι ένας από τους υψηλότερους στην ελληνική αγορά.

Η NP Insurance είναι μία αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η οποία στα τελευταία 4 χρόνια της κρίσης που βιώνει η οικονομία στη χώρα μας, καταφέρνει να επιτυγχάνει τους παραγωγικούς της στόχους, να έχει υψηλή αποθεματοποίηση, ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και πολύ υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών και άμεσης αποζημίωσης προς τους 150.000 ασφαλισμένους της.

Σημειωτέον επιπλέον ότι η εταιρεία διαχρονικά ακολουθεί καλή διαχείριση των ζημιών, που συντελεί στη δημιουργία υψηλού αποτελέσματος. Στον τομέα της επενδυτικής πολιτικής, η NP Insurance συνεχίζει να επιλέγει τις ποιο ορθές τοποθετήσεις, όπως σε προθεσμιακές καταθέσεις, ελληνικά κρατικά ομόλογα, ξένα εταιρικά ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, καθώς επίσης, συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με τις καταθέσεις που διατηρεί στις ελληνικές τράπεζες χωρίς να έχει βγάλει εκτός Ελλάδας ούτε ένα Ευρώ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.  

 

Τελευταία νέα