Ο Γ. Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN με τον David Sanderse, πρόεδρο του International Division της ACHMEA.

Νέα ψηφιακή εποχή για την INTERAMERICAN

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2014

Στη σύγχρονη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Συμβούλων, καθώς και στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας με εφαρμογές στην εταιρική οργάνωση και τις λειτουργίες προς όφελος του πελάτη, έχει στραφεί η INTERAMERICAN.

 

Πρόκειται για επιλογή της εταιρείας, με στόχο να καταστεί διεθνώς η εταιρεία αναγνωρίσιμη ως «digital insurer». O ψηφιακός κόσμος των ασφαλίσεων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία για να επιτευχθεί επιτάχυνση και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και βέβαια, στην ισορροπημένη αύξηση της δυναμικής όλων των δικτύων πωλήσεων.

Αυτό ήταν ένα από τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του David Sanderse, προέδρου του International Division της ACHMEA, με 40 στελέχη της διοίκησης της INTERAMERICAN, κατά το πρόσφατο road show του ανώτατου στελέχους του ολλανδικού ομίλου στις θυγατρικές εταιρείες. Ο κ. Sanderse ανανέωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη των μετόχων στη διοίκηση της INTERAMERICAN, ενώ επιβεβαιώθηκαν από τις συναντήσεις εργασίας τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη της εταιρείας και οι ευκαιρίες-προκλήσεις ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η σημερινή εικόνα και ο εκσυγχρονισμός που έχει επιτευχθεί στην INTERAMERICAN οδηγούν στην προοπτική να είναι το 2020 η εταιρεία ο «digital insurer» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ήδη, η INTERAMERICAN διαθέτει στους συνεργάτες της μοναδικές υπηρεσίες μέσω του «e-Office». Mε τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή laptop και με μία σύνδεση internet μπορεί κάθε συνεργάτης να κάνει τα πάντα (να διαχειριστεί συνολικά και κατά περίπτωση το χαρτοφυλάκιό του, τους πελάτες του, τις προμήθειες του, τις ανανεώσεις κ.λπ.) από οποιοδήποτε τόπο βρίσκεται, κερδίζοντας χρόνο και μειώνοντας διαχειριστικά έξοδα.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στους συνεργάτες της εταιρείας να εκδίδουν online real time συμβόλαιο σε όλους τους κλάδους ασφάλισης όπως Αυτοκινήτου, Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδιωτικής Βοήθειας. 

 

Τελευταία νέα