Ο κ. Ταξιάρχης Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της αγγλικής Carglass, Belron UK.

Έλληνας επικεφαλής της αγγλικής Carglass

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2015

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, μέχρι πρότινος διευθυντής της Carglass Ελλάδος αναλαμβάνει καθήκοντα ως επικεφαλής της Belron UK, της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου που εδρεύει στη Βρετανία.

 

Ο Ταξιάρχης Κωνσταντόπουλος Γενικός Διευθυντής της Carglass Ελλάδος, αναλαμβάνει από τις 2 Φεβρουαρίου 2015 τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία του Ομίλου, Belron UK, δηλαδή της αγγλικής θυγατρικής εταιρίας επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων του Ομίλου της Belron, όπου ανήκει και η Carglass Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι η Belron UK έχει ιστορία 40 ετών, με περισσότερους από 2500 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας περίπου 1 εκατ. πελάτες ετησίως και χρησιμοποιεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τους διακριτικούς τίτλους Autoglass και Laddaw.
Η διάκριση αυτή τέλος για τον κ. Κωνσταντόπουλο είναι αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας του στην Carglass Ελλάδος, ξεκινώντας από το 2006, ενώ ο ίδιος έχει εργασθεί ως διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο των πετρελαιοειδών και συγκεκριμένα στη SHELL Hellas και την TEXACO Petroleum

 

Τελευταία νέα