3πλή διάκριση για τους ανθρώπους της moneymarket στα e-volution Awards 2015.

Διάκριση της moneymarket στα e-volution Awards 2015

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/1/2015

Στο πλαίσιο των «e-volution Awards 2015» που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής αγοράς σε ηλεκτρονικό εμπόριο και «επιχειρείν», η money-market αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, κατακτώντας 3 σημαντικές διακρίσεις.

 

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Boussias Communications και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο GOTHAM City Stage παρουσία στελεχών της αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Η moneymarket α.ε απέσπασε
2 GOLD και 1 SILVER διάκριση για τις καινοτόμες εφαρμογές της στο e-commerce, και την ψηφιοποίηση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ειδικότερα:
GOLD - Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την υπηρεσία insurancepro
GOLD - Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) για το insurancemarket.gr & insurancepro
SILVER – Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες για το insurancemarket.gr

Η moneymarket δημιούργησε το insurancepro.gr, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ασφαλιστικών συναλλαγών (electronic insurance trading platform) που παρέχει καινοτόμα εργαλεία σε συνδυασμό με υπηρεσίες για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες ασφαλιστές. 

Επίσης, η moneymarket βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Στρατηγική» αναδιανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων. 

Τέλος, η moneymarket βραβεύθηκε με silver award στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες» για τους υψηλούς όγκους πωλήσεων, τις καινοτόμες διαδικασίες και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες της. 

 

Τελευταία νέα