Η Glassdrive κάνει δώρο καύσιμα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2015

Δώρο καύσιμα αξίας 10 ευρώ κάνει η Glassdrive. Δείτε ποιοι επωφελούνται της προσφοράς η οποία ισχύει έως το τέλος του έτους.

 
Η GLASSDRIVE ανακοινώνει ότι έως το τέλος του έτους προσφέρει με κάθε αντικατάσταση ή/και επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου δωρεάν καύσιμα αξίας 10 ευρώ. Η ενέργεια ισχύει για όλους τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται η GLASSDRIVE και οι οποίοι έχουν την κάλυψη θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους.

Οι ασφαλισμένοι που θα επισκεφθούν τους σταθμούς της GLASSDRIVE θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες:

• Αμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
• Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εγγύηση εργασίας «εφ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 46 επίσημους σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

 

Τελευταία νέα