Το Ecosphere είναι ένα πρόγραμμα το οποίο παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες προστασία έναντι των κινδύνων που δημιουργούνται από ρύπανση.

Πρόγραμμα Ecosphere

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2015

Η ΑΧΑ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανανεώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και τα προγράμματα ασφάλισής της με στόχο να προσθέτει συνεχή προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.

 
Για το λόγο αυτό δημιούργησε το νέο πρόγραμμα για την ασφάλιση περιβαλλοντικών κινδύνων, Ecosphere. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σχεδίασε η ΑΧΑ για να παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες μία ολοκληρωμένη λύση προστασίας έναντι των κινδύνων που δημιουργούνται από ρύπανση. 

Χάρις σε αυτό το πρόγραμμα οι ασφαλισμένοι διασφαλίζουν την ευθυγράμμισή τους με την οικεία νομοθεσία και δημιουργούν παράλληλα όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να είναι σε θέση να αποκαταστήσουν κάθε ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τους κινδύνους αυτούς.

Ενεργοποιείται και σε περιπτώσεις που δεν έχει προκληθεί ζημιά και συγκεκριμένα καλύπτονται δαπάνες έκτακτης ανάγκης, ώστε να αποτραπεί ή και να περιοριστεί μία ζημιά.