Πολλά τα οφέλη από τη νομική προστασία. Ας τα δούμε

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2015

Μπορεί η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας ή της μοτοσυκλέτας μας να είναι υποχρεωτική, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τη νομική κάλυψη μας. Τι προσφέρει όμως αυτή;

 
Κάθε παράβαση του Κ.Ο.Κ ή κάθε ατύχημα μπορεί να επιφέρει μεγάλη ταλαιπωρία στον οδηγό του αυτοκινήτου αλλά και πολύ τρέξιμο. Κάτι που μπορεί να γλυτώσει σε μεγάλο βαθμό από την κάλυψη που του παρέχει η νομική προστασία. Η ανεξάρτητη ασφάλιση νομικής προστασίας, προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, που ξεκινά από 25-30 ευρώ για κάθε έτος ασφάλισης και καλύπτει εξειδικευμένα έναν ασφαλισμένο, σε αστικό και ποινικό δικαστήριο, για αξιώσεις ή αποκρούσεις νομικών υποθέσεων, για διάφορα ζητήματα και για δικηγορικές υποθέσεις σχετικές με κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και άλλα ζητήματα. 

Μάλιστα δίνουν το δικαίωμα στον ασφαλισμένο επιλογής δικηγόρου, αφού η ασφάλιση του καλύπτει όλα τα έξοδα πρόσβασης στην δικαιοσύνη. Η ασφάλιση νομικής προστασίας, παρέχει όλες τις δικηγορικές αμοιβές, τα δικαστικά έξοδα, τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών, των μαρτύρων, των πραγματογνωμόνων, τα έξοδα αποφάσεων και άλλα τόσα έξοδα, που σίγουρα θα προκύψουν σε μια δικαστική διαμάχη. 

Επομένως με πολύ λίγα λεφτά ο ασφαλισμένος έχει πολλά οφέλη. 

 

Τελευταία νέα