Χρήσιμες καλύψεις… παντός καιρού για το αυτοκίνητο

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2015

Δείτε πως μπορείτε να γλυτώσετε ταλαιπωρία και χρόνο με μία απλή κάλυψη οδικής βοήθειας αλλά και φυσικών φαινομένων.

 
Η κάλυψη της οδικής βοήθειας αλλά και των φυσικών φαινομένων πολλές φορές δεν υπάρχει στις επιλογές του ασφαλιζόμενου, λόγω του επιπλέον κόστους. Παρά το γεγονός πως μιλάμε για σχετικά μικρό ποσό συνήθως, η δύσκολη εποχή που διανύουμε μας κάνει να μην επιλέγουμε τέτοιου είδους καλύψεις. Παρόλα αυτά τα οφέλη από αυτές είναι πολλαπλάσια.

Καλύψεις και Υπηρεσίες που περιλαμβάνει η Οδική Βοήθεια εντός Ελλάδος:

– Επιτόπου επισκευή του οχήματος, εφόσον είναι δυνατό, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης που οδηγεί σε ακινητοποίησή του.

– Αλλαγή χαλασμένου ελαστικού με την υπάρχουσα ρεζέρβα.

– Επαναφορά του αυτοκινήτου σε δημόσιο δρόμο, εάν, λόγω ατυχήματος, αυτό έχει βρεθεί εκτός δρόμου με τη χρήση ειδικού ανυψωτικού οχήματος.

– Μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο ή καταλληλότερο συνεργείο για την επισκευή του ή σε άλλον τόπο επιλογής του ασφαλισμένου.

– Φύλαξη του ασφαλισμένου οχήματος, μέχρι και τρεις ημέρες, εφόσον το συνεργείο είναι κλειστό λόγω αργίας η Σαββατοκύριακου.

– Μεταφορά των ασφαλισμένων επιβατών του οχήματος από το σημείο της βλάβης ή του ατυχήματος στον τόπο διαμονής τους ή άλλο σημείο επιλογής τους


Κάλυψη Φυσικών Φαινομένων

Μία χρήσιμη κάλυψη που παρέχει αποζημίωση για ζημιές στο αυτοκίνητό σας από έντονα καιρικά φαινόμενα όπως π.χ. καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, χιόνι, χαλάζι και ανεμοστρόβιλο. 

 

Τελευταία νέα