Το παιδικό καθισματάκι είναι απαραίτητο μόλις από την πρώτη ημέρα μεταφοράς του παιδιού μας από το μαιευτήριο.

Ο φύλακας του αγγέλου μας

68946 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ασφάλεια του παιδιού μας είναι στο χέρι μας. Μας την εμπιστεύεται τυφλά, όπως κάθε άλλη του ανάγκη. Η αμέλειά μας εκτός από τραγική είναι και εγκληματική. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν και μετά την αγορά ενός παιδικού καθίσματος, τιμές αγοράς, τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα σύμφωνα με τον EuroNCAP και χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

 
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τα τροχαία ατυχήματα είναι η Νο1 αιτία θανάτου για παιδιά από 1 έως 14 ετών. Πολλά είναι τα σοβαρά τραυματισμένα παιδιά που καταλήγουν στο νοσοκομείο από τροχαία ατυχήματα. Οι περισσότεροι τραυματισμοί μάλιστα είναι στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ κάποιοι τραυματισμοί οδηγούν σε αναπηρία. Τα παιδικά καθίσματα, όταν είναι σωστά τοποθετημένα, μειώνουν κατά πολύ τις πιθανότητες θανάτου ή σοβαρού τραυματισμού. Για το λόγο αυτό η επιλογή του σωστού παιδικού καθίσματος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για το γονέα. Ξεκινά πριν ακόμη τη γέννηση του παιδιού, αφού πρέπει να το μεταφέρει με ασφάλεια από το μαιευτήριο μέχρι το σπίτι, και συνεχίζεται διαρκώς όσο αυτό αναπτύσσεται. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε τις απαντήσεις που προέκυψαν σε ερωτήματα τα οποία αναδύθηκαν από προσωπική μας πείρα και κάνοντας ενδελεχή έρευνα γύρω από τα παιδικά καθίσματα. Από το ποιο κάθισμα πρέπει να επιλέξετε για κάθε ηλικία του παιδιού σας, χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν τη αγορά του παιδικού καθίσματος ευκολότερη, τρόπους για να βρείτε την καλύτερη πρόταση σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες (αν και όταν πρόκειται για το παιδί μας, ο παράγοντας κόστος μπαίνει πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα), ενώ τέλος παρουσιάζουμε τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, όπως και τα προτεινόμενα παιδικά καθίσματα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ