Η HELLA παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμες λύσεις για κάθε είδους ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη.

Τα προϊόντα αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία στοχεύει στους ακόλουθους τομείς: την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 και την ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης.

Η Aftermarket σειρά των πεντάλ γκαζιού της HELLA αυτή τη στιγμή περιέχει 37 παραλλαγές, δημιουργώντας ένα σύνολο από 2.400 εφαρμογές οχημάτων.

Η HELLA επεκτείνει τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα της

2726 Επισκέψεις στο άρθρο

Η HELLA επεκτείνει την γκάμα προϊόντων της στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, όπως θερμοστάτες, αισθητήρες διαφορικής πίεσης, αντλίες κενού και πεντάλ γκαζιού, που παρουσίασε στην Automechanika 2014 στη Φρανκφούρτη.

 
Η HELLA παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμες λύσεις για κάθε είδους ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη. Τα προϊόντα αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία στοχεύει στους ακόλουθους τομείς: την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 και την ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης.

Έτσι, στον τομέα του Aftermarket, η HELLA με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για ευρεία κάλυψη της αγοράς. Σήμερα η σειρά αυτή περιλαμβάνει 23 ομάδες προϊόντων που περιέχουν συνολικά 3.000 διαφορετικούς κωδικούς. Από τα μέσα του 2014, οι νέες κατηγορίες προϊόντων όπως θερμοστάτες, αισθητήρες διαφορικής πίεσης, αντλίες κενού και πεντάλ γκαζιού έχουν προστεθεί στην αυξανόμενη αυτή σειρά

Ένα νέο προϊόν που προστέθηκε στο τμήμα Aftermarket της HELLA από τα μέσα του 2014 είναι ο θερμοστάτης. Χάρη στους 620 κωδικούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 27.000 περίπου εφαρμογές οχημάτων, το πρόγραμμα της HELLA παρέχει εξαιρετικά μεγάλη κάλυψη της αγοράς, η οποία συμπληρώνει τέλεια τα προϊόντα της διαχείρισης θερμότητας του κλιματισμού και κινητήρα του ειδικού Behr Hella Service. Εκτός από τις προσιτές τιμές, και τους δοκιμασμένους χωνευτούς θερμοστάτες, υπάρχουν διαθέσιμοι θερμοστάτες με κάλυμμα, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο μπλοκ του κινητήρα ή στους σωλήνες του ψυκτικού. Όλοι οι θερμοστάτες έρχονται με φλάντζες. Παράλληλα, οι φλάντζες και τα στεγανωτικά είναι προς πώληση και μεμονωμένα. Στο τέλος του 2014, τα προϊόντα της εταιρίας θα επεκταθούν περαιτέρω προσθέτοντας έναν ηλεκτρονικά (χαρτογράφηση) ελεγχόμενο θερμοστάτη, ο οποίος θα επιτρέπει στο κύκλωμα ψύξης να ελέγχεται από το ηλεκτρονικό σύστημα του κινητήρα. Αυτό εξυπηρετεί στο ν αυξηθεί η απόδοση του κινητήρα και η διάρκεια ζωής. Επίσης η HELLA θα εισάγει στα προϊόντα της τον αισθητήρα διαφορικής πίεσης, ο οποίος μετρά τη διαφορά πίεσης στο σύστημα καυσαερίων πριν και μετά το φίλτρο σωματιδίων αιθάλης (DPF). Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 διαφορετικά είδη αισθητήρων πίεσης καυσαερίων διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι η HELLA είναι σε θέση να παρέχει εφαρμογές για πάνω από 1.300 τύπους οχημάτων και 120 εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης ΟΕ. Στο τομέα των ηλεκτρονικών αντλιών κενού για το πνευματικό σύστημα ενίσχυσης της πέδησης, υπάρχουν τρεις γενιές αντλιών, όλες ανεπτυγμένες και κατασκευασμένες από τη HELLA. Αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιοδήποτε σύστημα κίνησης, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών και υβριδικών.

Τέλος, η Aftermarket σειρά των πεντάλ γκαζιού της HELLA αυτή τη στιγμή περιέχει 37 παραλλαγές, δημιουργώντας ένα σύνολο από 2.400 εφαρμογές οχημάτων. Ως ηγέτης της αγοράς και της τεχνολογίας, όταν πρόκειται για πεντάλ γκαζιού σαν εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης ΟΕ, η HELLA έχει εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στα χέρια της και μπορεί να την εφαρμόσει στο τμήμα του Aftermarket.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
     2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ