Ηλιοπροστασία στο αυτοκίνητο

40571 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αντηλιακές μεμβράνες όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά και συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου καθιστώντας ταυτόχρονα τη διαβίωση στην καμπίνα καλύτερη. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές, το πόσο θα σας κοστίσουν, πότε είναι νόμιμες και τι πρέπει να προσέξετε.

 
O ήλιος έχει αρχίσει να τσουρουφλίζει για τα καλά, που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα, για να μην… χύσετε κυβικά ιδρώτα πίσω από το τιμόνι. Ποια είναι αυτά; Πρώτα από όλα να κάνετε ένα τυπικό έλεγχο και συντήρηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας και στη συνέχεια να πάρετε κάποια extra μέτρα προστασίας τόσο για εσάς, όσο και την τσέπη σας. Και τι εννοούμε με αυτό; Να βάλετε αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια του αυτοκινήτου σας, αφού με αυτόν τον τρόπο η απόδοση του air condition θα ανέβει κατακόρυφα, την ώρα που η κατανάλωση καυσίμου θα μειωθεί δραστικά. Και το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, αφού όπως θα θυμάστε από το προηγούμενο καλοκαίρι, το κουμπί του air condition πλέον σκέφτεσαι αρκετά για να το πατήσεις… Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθεί ένα αναλυτικό αφιέρωμα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αντηλιακές μεμβράνες, τα πλεονεκτήματά τους, το κόστος αγοράς, τι πρέπει να προσέξετε, ποιο είναι το νομικό πλαίσιο, καθώς και τα είδη που υπάρχουν ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ