Εχεις αναπτήρα; Ακου mp3!

Διαβάστηκε από 3673 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2017

Μάθε τώρα πώς μπορείς να ακούς τα αγαπημένα σου mp3 ενώ οδηγάς, ότι ηχοσύστημα κι αν έχεις!

 
No USB; No problem!

Έχεις μετατρέψει όλη σου τη μουσική σε mp3 αλλά δε μπορείς να την ακούσεις στο αυτοκίνητο; Όχι πια! Συνδέοντας ένα πολύ μικρό gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.

Έτοιμο για χρήση σε δευτερόλεπτα!

Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!

Μουσική απόλαυση χωρίς καλώδια!

Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.

Ένα πεντάευρο αρκεί για να μεταμορφώσεις το ηχοσύστημα σου!

Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.

ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έχετε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία; Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή της;
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

  • Τοποθέτηση παντός είδους συστημάτων

    To κατάστημα ihosynthesi.gr ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων, συστημάτων πλοήγησης και συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό αυτοκινήτου. Η άμεση διάθεση των προϊόντων και η μεταπωλητική υποστήριξη χαρακτηρίζουν την πολιτική της. Περισσότερα
  • Κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα σε χαμηλότατες τιμές!

    Η GRC TECH, με περισσότερο από 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο σας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα αυτοκινήτου, γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Οι πολύπειροι τεχνικοί της εταιρείας σας περιμένουν για να λύσουν την οποιαδήποτε απορία σας και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Περισσότερα