3 Tips γα να προστατέψεις τα αμορτισέρ!

23855 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα αμορτισέρ κοστίζουν για αυτό καλό θα είναι να τα φροντίζουμε για να μας πάνε πιο... μακριά. Δείτε κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το όριο ζωής τους.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Το σημείο που καταπονείται περισσότερο κατά τη σκληρή χρήση είναι τα αμορτισέρ, αλλά και τα ελαστικά τμήματα στα ψαλίδια, κάτι που συμβαίνει εντονότερα, όταν το αυτοκίνητο κινείται περισσότερο μέσα στους δρόμους της πόλης. Δες όμως τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους όσο το δυνατό περισσότερο.

 Ψάχνεις να βρεις αμορτισέρ;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 

1. Περνά σιγά πάνω από τα σαμαράκια

Οι γεμάτοι σαμαράκια ελληνικοί δρόμοι (και μάλιστα κατασκευασμένα χωρίς να προβλέπουν την προστασία των αναρτήσεων) είναι ο Νο.1 εχθρός για τα αμορτισέρ μας, για αυτό όταν τα βρίσκεις πρέπει να τα υπερπεράσεις όσο το δυνατόν ομαλότερα.
 

2. Μην χτυπάς τα πεζοδρόμια όταν παρκάρεις

Ένα σημείο που κάνει τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου μας να υποφέρουν είναι τα πεζοδρόμια, όπου από λανθασμένες κινήσεις στο παρκάρισμα, ο τροχός του αυτοκινήτου μπορεί να χτυπήσει με δύναμη πάνω σε αυτά. 

3. Πρόσεχε τις «κρυμμένες» λακκούβες

Καλό είναι να κινείσαι με μικρή ταχύτητα και να αποφεύγεις τα σημεία του οδοστρώματος που παρουσιάζουν έντονη γυαλάδα, μιας και από κάτω μπορεί να παραμονεύει μία βαθιά λακκούβα.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ