Θες ένα bucket κάθισμα;

Θες ένα bucket κάθισμα;

31245 Επισκέψεις στο άρθρο

Δώσε αγωνιστικό αέρα στο αυτοκίνητό σου, βάζοντας του ένα bucket κάθισμα. Εκτός από το στυλ που προσφέρουν, στηρίζουν καλύτερα τον κορμό και τους μηρούς του επιβάτη. Δες τις κατηγορίες τους για να διαλέξεις το κατάλληλο.

PERAMAX
PLAKA PARKING

 

Κοινοποίησέ το »


                
Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι ελαφρά μέταλλα ή συνθετικά υλικά, περιέχοντας μικρή ποσότητα αφρώδους υλικού, που τα κάνει να έχουν χαμηλό βάρος. Μαζί με την αγορά του νέου σας bucket καθίσματος θα πρέπει να προμηθευτείς και τις βάσεις του (συνήθως πωλούνται χωριστά). Αυτό συμβαίνει διότι το νέο κάθισμα δε θα ταιριάξει πάνω στις βάσεις του παλιού. 

Ποιοι τύποι υπάρχουν
ΑγωνιστικάΤα πρώτα bucket που εμφανίστηκαν είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Δεν προσφέρουν καμία δυνατότητα ρύθμισης, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα κουραστικά στις πολύωρες μετακινήσεις. Βέβαια, προσφέρουν την καλύτερη στήριξη στο σώμα του οδηγού, κάτι που χρειάζεται στους αγώνες αυτοκινήτων, μιας και οι πλευρικές δυνάμεις είναι πολύ μεγάλες. Η τιμή τους ξεκινά από 150 ευρώ χωρίς πιστοποιητικό αγώνα και, ανάλογα με την ποιότητά τους, αυξάνεται και το κόστος τους.
 
ΑνακλινόμεναΤα ανακλινόμενα bucket καθίσματα συνήθως προορίζονται για 3θυρα αυτοκίνητα, ώστε να δίνουν στους επιβάτες την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στα πίσω καθίσματα με τα εργοστασιακά. Η βασική ρύθμιση που προσφέρουν αυτού του τύπου τα καθίσματα, είναι αυτή για την πλάτη, ενώ ανάλογα με τη βάση που θα τοποθετήσουμε, μπορούμε να αποκτήσουμε και ρύθμιση κατά ύψος. 
 
Ρυθμιζόμενα: Τα ρυθμιζόμενα καθίσματα τύπου bucket αποτελούν την καλύτερη aftermarket επιλογή. Προσφέρουν τη δυνατότητα στον οδηγό να ρυθμίσει την κλίσης της πλάτης, ενώ ανάλογα με τη βάση που θα τοποθετήσετε, μπορείτε να αποκτήσετε και ρύθμιση κατά ύψος. 

Ημιbucket: Αυτός ο τύπος καθισμάτων απευθύνεται σε αυτούς που δε θέλουν να αλλάξουν την εικόνα του εσωτερικού του αυτοκινήτου τους, διατηρώντας ένα πιο άνετο χαρακτήρα. Εξάλλου, τα ημιbucket καθίσματα είναι αυτά που χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων στις ... γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων τους. 

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ