Τίποτα δεν προστατεύει το περιβάλλον καλύτερα από το αυθεντικό

5268 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το περιβάλλον και ταυτόχρονα να εξοικονομείτε χρήματα. Ένα από αυτά είναι να χρησιμοποιείτε αυθεντικά ανταλλακτικά.

Η σωστή συντήρηση ενός οχήματος με τη χρήση των αυθεντικών ανταλλακτικών και την επισκευή στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του οχήματος, στην μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα, στην εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Για παράδειγμα, αλλάζοντας τα φίλτρα τακτικά, απολαμβάνετε καθαρότερο αέρα εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, γλιτώνετε χρήματα καθιστώντας το αυτοκίνητο σας πιο αποδοτικό, χάρη στην καλύτερη εισαγωγή του αέρα στον κινητήρα και τον θάλαμο καύσης. 

Επιπλέον, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την επίδρασή σας στο περιβάλλον, επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά. Τα γνήσια ανταλλακτικά που προστατεύουν περιβάλλον είναι τα: φίλτρο καμπίνας επιβατών, μπουζί, φίλτρο βενζίνης, αισθητήρας λάμδα.

Παρακάτω, δίνετε μια λίστα χρήσιμων συμβουλών για λιγότερη μόλυνση και περισσότερη οικονομία. 

Πίεση ελαστικών
Πρέπει να ελέγχετε την πίεση και την κατάσταση των ελαστικών. Όταν αυτά είναι σε καλή κατάσταση, μεγαλώνει ο χρόνος ζωής τους και μειώνεται την κατανάλωση.

Προοδευτική επιτάχυνση
Η σωστή οδηγική συμπεριφορά μειώνει τις εκπομπές CO2 μέχρι και κατά 50%.

Χρήση υψηλών σχέσεων ταχυτήτων
Βελτιώνει την ηρεμία και πέφτουν οι εκπομπές καυσαερίων.

Προσοχή στην εκκίνηση
Ο έλεγχος του συστήματος εκκίνησης του κινητήρα είναι σημαντικός. Πιθανή κακή λειτουργία αυξάνει την κατανάλωση κατά 4%.

Αισθητήρας λάμδα
Ελέγχοντας την λειτουργία του αισθητήρα οξυγόνου, σεβόμαστε το περιβάλλον.

Προστασία και της προσωπικής μας υγείας
Η σωστή διαβίωση εντός του αυτοκινήτου είναι σημαντική. Διατηρώντας καθαρό το φίλτρο καμπίνας επιβατών, προστατευόμαστε από την γύρη, μικροσωματίδια, όζον και αέριους ρύπους.

Διαχείριση πεσμένων μπαταριών
Όταν έρθει η ώρα αλλαγής μπαταρίας, κάντε το σε ένα εξουσιοδοτημένο σημείο υποστήριξης για να πάρετε και γνήσιο ανταλλακτικό, αλλά και την σιγουριά, ότι η παλιά μπαταρία θα απορριφθεί σωστά.

Σβήστε τον κινητήρα όταν μπορείτε
Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10% καύσιμο στις μετακινήσεις σας

Προγραμματισμένη συντήρηση και αλλαγή λαδιών
Πάντα να ζητάτε γνήσια λιπαντικά που ταιριάζουν στον κινητήρα σας. Έτσι μειώνετε την κατανάλωση, τις εκπομπές καυσαερίων και προστατεύετε τους καταλύτες Τέλος, τακτική συντήρηση και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του οχήματός σας, συνεισφέροντας σε χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη οικονομία.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES