Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τοποθετούνται γνήσια ανταλλακτικά από ειδικευμένους τεχνίτες.

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταπώληση κάθε οχήματος.

5 οφέλη από το service στα εξουσιοδοτημένα

6602 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι χαμηλότερες τιμές των μη-εξουσιοδοτημένων συνεργείων αποτελούν για πολλούς δέλεαρ στη σημερινή οικονομική περίοδο. Αξίζει όμως αυτή επιλογή, όταν η επισκευή δεν καταγράφεται στο βιβλίο συντήρησης, τα υλικά μπορεί να μην είναι γνήσια και ο τεχνίτης ίσως μη ειδικευμένος στο εκάστοτε μοντέλο;

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού που μπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας.

Το βιβλίο συντήρησης είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.

Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συμπλέκτης και τα αμορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής; Ακόμη και αν του δείξετε αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθετήσατε, η εμπιστοσύνη του έχει κλονιστεί.
Γιατί από τη μία δεν είναι σίγουρος πως τα χαρτιά αυτά είναι από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, και από την άλλη πως ότι έγινε, έγινε όπως θα έπρεπε. Μπορεί ο ίδιος από τη μέρα που θα αγοράσει το δικό σας αυτοκίνητο να μην το πάει ούτε μία φορά σε συνεργείο του δικτύου, απαιτεί όμως εσείς να το έχετε πάει όλες.

Φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η μεταπώληση του οχήματός σας, η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου έχει επιπλέον προτερήματα.
Πρώτα από όλα χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά, αυτά που είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. Στη συνέχεια, η τοποθέτηση ή η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με τα σωστά μηχανήματα, όπως ορίζει ο κατασκευαστής εγγυώντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος. Επίσης, η επισκευή γίνεται από άτομα τα οποία έχουν ειδικευθεί στο μοντέλο της εταιρείας, ενώ τέλος, από πολλές αντιπροσωπείες δίνεται και εγγύηση στα ανταλλακτικά που τοποθετούνται.
Αξίζει λοιπόν ένα μικρότερο χρηματικό αντίτιμο (της τάξης των 40-50 ευρώ) για να χάσετε τα παραπάνω;

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES