Η ΦΙΛΗΣGlass εφαρμόζει νέες τεχνικές, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της εταιρείας, στην αποκατάσταση και επισκευή των κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου από τη ΦΙΛΗΣGlass

3684 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΦΙΛΗΣGlass ειδικεύεται στον κλάδο επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές στην αποκατάσταση των ζημιών, ενώ συνεργάζεται & με τις περισσότερες ασφαλιστικές.

Η ΦΙΛΗΣGlass εφαρμόζει νέες τεχνικές, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της εταιρείας, στην αποκατάσταση και επισκευή των κρυστάλλων αυτοκινήτου, προκειμένου να προσφέρει λύσεις για κάθε τύπου οχημάτος.

Επιπλέον, στη ΦΙΛΗΣGlass οι πελάτες της μπορούν να εξυπηρετηθούν αναφορικά με την αποκατάσταση γρατζουνιών στο αυτοκίνητό τους, την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, την επισκευή & αντικατάσταση γρύλων θυρών, την τοποθέτηση ανταλλακτικών καθρεπτών και ελαστικών σε πόρτες και πορτ-μπαγκάζ σε προνομιακές τιμές.

Παράλληλα για όσους έχουν την κάλυψη από τη θραύση κρυστάλλων, η ΦΙΛΗΣGlass, λόγω των συνεργασιών της με τις ασφαλιστικές εταιρείες, μπορεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Ας σημειωθεί τέλος ότι η ΦΙΛΗΣGlass παρέχει γραπτή πιστοποίηση & εγγύηση εργασιών εφ όρου ζωής, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει το πελατολόγιό της μέσω και των εξοπλισμένων κινητών μονάδων της.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES