Η χορηγική στήριξη της Total Ελλάς και των λιπαντικών Total Quartz στον Ολυμπιακό, μετρά ήδη 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Η Total Ελλάς και τα λιπαντικά Total Quartz κοντά στον Ολυμπιακό

3501 Επισκέψεις στο άρθρο

Για μία ακόμη χρονιά, η Total Ελλάς και τα λιπαντικά Total Quartz, θα υποστηρίξουν χορηγικά, την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η Total Ελλάς, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζει τον αθλητισμό και το δηλώνει εμπράκτως, ανανεώνοντας την συνεργασία της με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στο μπάσκετ, την ΚΑΕ Ολυμπιακός,  για τη σεζόν 2016-2017.

Η  Total Ελλάς θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους  παγκοσμίως, της Total Group, έχει ως κύρια δραστηριότητα στην Ελλάδα, τα λιπαντικά και ψυκτικά υγρά, για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία, καθώς και τα χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Με τη σειρά λιπαντικών Total Quartz που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς & τα πιο αυστηρά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος, η Total Ελλάς θα βρίσκεται και πάλι κοντά στον Ολυμπιακό.

H κα Ariane Vuilloud, η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Total Ελλάς από τον Σεπτέμβρη του 2016, δήλωσε για την συνεργασία:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας και τη στήριξη μίας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός. Η χορηγική στήριξη στον Ολυμπιακό, που μετρά ήδη 3 χρόνια, σε συνδυασμό με τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας, έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αναγνωρισιμότητα της Total στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντική, λοιπόν, για την Total Ελλάς, η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό, μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε:
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας με την Total Ελλάς, μέλος της Total Group, ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως. Η υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο,, στο κορυφαίο ελληνικό αθλητικό brand, δείχνει την αξία και την ανταπόκριση των επιτυχιών της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, καθώς και την αποδοτικότητα του Χορηγικού Προγράμματος μας. Η Total Ελλάς είναι ένα εξαιρετικός συνεργάτης και σημαντικός υποστηρικτής, τόσο της προσπάθειας της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και των δράσεων μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα για πολλά ακόμα χρόνια».
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES