Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι.

Φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η μεταπώληση του οχήματός σας, η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου έχει επιπλέον προτερήματα.

Πρώτα από όλα χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά, αυτά που είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.

Η επισκευή ενός οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο γίνεται από τεχνίτες που έχουν ειδικευθεί στα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία ξέρουν απ έξω και ανακατωτά…

Στα περισσότερα δίκτυα των εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών θα βρείτε δελεαστικές προσφορές όχι μόνο για το service του αυτοκινήτου, αλλά και για την αγορά αξεσουάρ και ανταλλακτικών

Στο πλαίσιο επίσης των after sales παροχών τους οι εισαγωγείς κατά καιρούς προσφέρουν δωρεάν εποχικούς ελέγχους στα αυτοκίνητα των πελατών.

Τα κόστη των εξουσιοδοτημένων service είναι τις περισσότερες φορές «φιξαρισμένα» και έτσι γνωρίζετε από πριν τι θα πληρώσετε, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές.

Το ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου στις εξουσιοδοτημένες μονάδες των εταιρειών εγγυάται την απαραίτητη οδική ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης χειμώνα - καλοκαίρι.

Εγγυημένο & οικονομικό service

16001 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου στις εξουσιοδοτημένες μονάδες των εταιρειών εγγυάται την απαραίτητη οδική ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης χειμώνα - καλοκαίρι.

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού που μπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας.
Φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η μεταπώληση του οχήματός σας, η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου έχει επιπλέον προτερήματα. Πρώτα από όλα χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά, αυτά που είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά δηλαδή, που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά επίσης που συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση.

Στη συνέχεια στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, η τοποθέτηση ενός ανταλλακτικού ή η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με τα σωστά μηχανήματα, όπως ορίζει ο κατασκευαστής φροντίζοντας έτσι για την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος. Τι και αν βάλεις το γνήσιο ή καλύτερο ανταλλακτικό με λάθος μηχανήματα;

Επιπλέον, η επισκευή ενός οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο γίνεται από τεχνίτες που έχουν ειδικευθεί στα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία ξέρουν απ έξω και ανακατωτά…

Στα περισσότερα δίκτυα των εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών θα βρείτε δελεαστικές προσφορές όχι μόνο για το service του αυτοκινήτου, αλλά και για την αγορά αξεσουάρ και ανταλλακτικών, όπως και για δωρεάν οπτικούς ή τεχνικούς ελέγχους που συνοδεύονται από εκπτώσεις. Επιπλέον, τα κόστη των service είναι τις περισσότερες φορές «φιξαρισμένα» και έτσι γνωρίζετε από πριν τι θα πληρώσετε, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές, όπως για παράδειγμα «με κάθε service, παίρνεις και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο», ή στην περίπτωση που η ζημιά είναι μεγάλη και θέλει μέρες για να επισκευαστεί ο επίσημος έμπορος σου παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Στο πλαίσιο επίσης των after sales παροχών τους οι εισαγωγείς κατά καιρούς προσφέρουν δωρεάν εποχικούς ελέγχους στα αυτοκίνητα των πελατών. Αυτόν τον καιρό προφανώς γίνεται χειμερινός έλεγχος σε καίρια σημεία του αυτοκινήτου από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της κάθε εταιρείας. Οι έλεγχοι αφορούν «ευαίσθητα» σημεία, όπως τα ελαστικά, το κύκλωμα ψύξης/θέρμανσης, οι υαλοκαθαριστήρες, η μπαταρία, το σύστημα πλύσης του παρμπρίζ, τα φώτα κτλ.

Επιπρόσθετα των ελέγχων αυτών, συνήθως οι εταιρείες προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις για τα ανταλλακτικά, που ενδεχομένως να χρειαστούν.

Στη Nissan για παράδειγμα παρέχεται δωρεάν σχετικός έλεγχος 25 σημείων. Ο έλεγχος αφορά όλα τα μοντέλα Nissan και παράλληλα προσφέρεται 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31/3 του 2015, ενώ παράλληλα με τον δωρεάν έλεγχο οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 50 μπάλες ποδοσφαίρου και 50 T-Shirt UEFA Champions League

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES