Ο εγκαταστάτης είναι αυτός που θα αποφασίσει αν χρειάζεται να γίνουν τροποποιήσεις στον κινητήρα σας.

Συστήματα Υγραερίου

19690 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαβάστε ποιο σύστημα υγραερίου ταιριάζει στις προδιαγραφές του κινητήρα σας, ώστε να πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία και απόδοση.

Η χρήση LPG στα οχήματα είναι νομιμοποιημένη στην Ελλάδα με τον νόμο 2773 του 1999 και τα τελευταία χρόνια σημείωσε κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση, αφού έδωσε λύση σε βασικά θέματα, όπως η σημαντική οικονομία του σε σχέση με την βενζίνη και το πετρέλαιο, αλλά και οι μειωμένες εκπομπές ρύπων σε σχέση με τα άλλα καύσιμα. Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια η εξέλιξη των κινητήρων είναι ραγδαία, οπότε ανάλογα εξελίχθηκαν και τα LPG κιτ. Για αυτό το λόγο η επιλογή του κιτ που θα χρησιμοποιήσετε είναι κομβικής σημασίας ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τα οφέλη του υγραερίου.

Πρέπει να ταιριάζει!
Κάθε κατασκευαστής ενός συστήματος LPG έχει δημιουργήσει μια λίστα, (τη λεγόμενη και Black list), η οποία αναφέρει επακριβώς αν το εν λόγω σύστημα, ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Επομένως αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι στη λίστα, όλα καλά.
Αλλά και πάλι, η κατάσταση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να ελεγχθεί από τον εγκαταστάτη ώστε να αποφασίσει εκείνος αν μπορεί να συνεχίσει απευθείας στην εγκατάσταση ή αν χρειάζεται να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στον κινητήρα σας. Αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει πριν καν ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης, μιας και έτσι θα αποφευχθούν πολλές μετέπειτα διορθώσεις, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν δαπανηρές. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)