BMW Σειρά 1.

BMW Σειρά 1

97137 Επισκέψεις στο άρθρο

Από 1η Μαρτίου 2014 η BMW προσφέρει για όλα τα καινούρια μοντέλα της το πακέτο BMW Service Inclusive Standard το οποίο παρέχει δωρεάν service για τα πρώτα 5 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα. Οι καλυπτόμενες εργασίες και ανταλλακτικά είναι: αλλαγή λιπαντικών κινητήρα ή συμπλήρωση, αντικατάσταση φίλτρου αέρα, αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου, αντικατάσταση μικροφίλτρου, αντικατάσταση μπουζί και αλλαγή υγρών φρένων.

Ωστόσο, για όσους δεν επωφελούνται του προγράμματος υπάρχουν ειδικά πακέτα service. Όσον αφορά στην BMW 116d που είναι και μία από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις, τα διαστήματα service είναι κάθε 2 χρόνια ή 20.000 χιλιόμετρα. Το πρώτο service -ύστερα από τηλεφωνική έρευνα αγοράς που κάναμε- κοστίζει 270 ευρώ περίπου (κόστος αναλώσιμων και εργασιών) και περιλαμβάνει αλλαγή λιπαντικών κινητήρα, φίλτρο λαδιού, φίλτρο κλιματισμού και υγρά φρένων. Στο επόμενο service των 40.000 χιλιομέτρων ή 4 ετών περιλαμβάνει επιπλέον και αλλαγή φίλτρου καυσίμου. 

Δέλεαρ είναι τα 5 χρόνια δωρεάν service (ή για τα πρώτα 60.000 χιλιόμετρα) που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της BMW. Όσον αφορά στο κόστος των ανταλλακτικών οι τιμές είναι ελαφρώς άνω του μέσου όρου και άρα θετικό δεδομένου του προφίλ της μάρκας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES