Tο κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών.

Δείτε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς.

Το service σε 10 crossover

77106 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επιτυχία των σύγχρονων crossover έγκειται κυρίως στο ότι είναι οικονομικά σε κατανάλωση, έχουν περιορισμένα τέλη και μικρούς κινητήρες που τα απαλλάσσουν από φόρους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Προσθέστε και το κόστος service το οποίο εμφανίζεται πιο προσιτό από ποτέ.

Η επιτυχία των σύγχρονων crossover οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως συνδυάζουν τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες και τους μεγάλους χώρους, με τις καλές επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. Ενώ, δηλαδή, στο παρελθόν τα SUV ήταν ενεργοβόρα και ακριβά στην κτήση και χρήση, τα σημερινά και μικρού κυβισμού κινητήρες έχουν άρα απαλλάσσονται από φόρους πολυτελείας και υψηλά τεκμήρια, και καθαρούς κινητήρες άρα δεν πληρώνουν πολλά τέλη κυκλοφορίας και είναι οικονομικά σε κατανάλωση. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω είναι και τα έξοδα συντήρησή τους. Η απουσία της τετρακίνησης γλιτώνει τον ιδιοκτήτη τους από πολλά έξοδα, ενώ το γεγονός ότι μοιράζονται μέρη από τα αντίστοιχα επιβατικά μοντέλα μειώνει το κόστος. Έτσι, όπως θα παρατηρήσετε και πιο κάτω, το κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών. 
Παρακάτω, αναφερόμαστε στο κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στο κόστος των τυπικών αναλώσιμων τους. Μάλιστα, για κάποια από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις  παραθέτουμε τα κόστη τόσο της βενζινοκίνητης, όσο και της πετρελαιοκίνητης έκδοσης. Για τα υπόλοιπα διαλέξαμε την πιο δημοφιλή έκδοση.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES