Στο πλαίσιο του «winter check up», η Fiat παρέχει έλεγχο 15 σημείων και αλλαγή εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων με 29 ευρώ για όλους τους κατόχους οχημάτων Fiat/Alfa Romeo/Abarth.

Χειμερινός έλεγχος Fiat

3771 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Fiat Hellas προσφέρει χειμερινό έλεγχο 15 σημείων για τα μοντέλα της στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας μέχρι 28/02/2015.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «winter check up», η Fiat παρέχει έλεγχο 15 σημείων και αλλαγή εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων με 29 ευρώ για όλους τους κατόχους οχημάτων Fiat/Alfa Romeo/Abarth, προκειμένου το αυτοκίνητό σας να «αντιμετωπίσει» τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του χειμώνα. 

Επιπλέον, η
Fiat σημειώνει ότι οι αποδοτικοί καθαριστήρες παρμπρίζ εγγυώνται καλή ορατότητα και ασφάλεια, ενώ περίπου το 20% των ατυχημάτων στον δρόμο προκαλούνται από κακή ορατότητα. Η ορατότητα βελτιώνεται από αποδοτικούς καθαριστήρες και φώτα, μαζί με σωστό εξαερισμό του χώρου των επιβατών.

Τέλος, τα εν λόγω check-ups που παρέχονται από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής Fiat/Alfa Romeo/Abarth και ισχύουν από 01 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2015.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES