Κάποια βλάβη ακινητοποίησε το όχημά σας; Τι πρέπει να ξέρετε για τις Οδικές Βοήθειες πριν βρεθείτε σε αυτή τη θέση;

Αρκετές είναι οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν που στάθηκε η αιτία ώστε να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας.

Τα πάντα για τις Οδικές Βοήθειες

72980 Επισκέψεις στο άρθρο

Σημαντική είναι η κάλυψη της οδικής βοήθειας, αφού βλάβες και διάφορα απρόοπτα γεγονότα είναι πιθανόν να ακινητοποιήσουν το όχημά μας. Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για την Οδική Βοήθεια;

 
Αρκετές είναι οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν που στάθηκε η αιτία ώστε να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας. Και τις περισσότερες φορές αυτό οφειλόταν είτε σε μηχανική βλάβη ή σε κάποια μικροσύγκρουση. Σε όλα αυτά τα συμβάντα, η οδική βοήθεια αποδεικνύεται σωτήρια, αφού, πρωτίστως μας εξασφαλίζει την ανέξοδη μετάβαση στον τόπο κατοικίας μας καθώς επίσης και μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων. Τώρα, όσον αφορά στη λειτουργία των εταιρειών οδικής βοήθειας, αυτές μπορούν να λειτουργούν είτε ως μικτές επιχειρήσεις, οι οποίες παρέχουν οδική βοήθεια με δικά τους μέσα, είτε ως συμβαλλόμενες με συνεργάτες τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Στάθης

    Δεν αναφέρετε την ΟΒΕΛΠΑ, την οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ, η οποία από όσο ξέρω παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και σήμερα, ασφαλίζει όχι το όχημα, αλλά τον οδηγό. Έτσι με τον τρόπο αυτό, όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός, είτε είναι δικό του είτε όχι, είναι καλυμμένος και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ας πούμε ο οδηγός αυτός έχει 10 αυτοκίνητα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγεί, είναι καλυμμένο, αυτόματα, αφού το οδηγεί ο ασφαλισμένος οδηγός.

      4

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ