Για την αποκατάσταση ζημιών υπάρχει λύση

1965 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία «Φανοποιείο-Διαμαντάκος Παναγιώτης» δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1990, στην περιοχή Πειραιά-Καμινίων και προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης-φροντίδας και αποκατάστασης ζημιών αυτοκινήτων (service, φανοποιία, βαφές, πωλήσεις-ανταλλακτικά αυτοκινήτων).

 
Η εταιρεία «Φανοποιείο-Διαμαντάκος Παναγιώτης» δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1990, στην περιοχή Πειραιά-Καμινίων και προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης-φροντίδας και αποκατάστασης ζημιών αυτοκινήτων (service, φανοποιία, βαφές, πωλήσεις-ανταλλακτικά αυτοκινήτων). Αναλαμβάνει ζημιές από ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη.

 Η πολυετής πείρα της στο χώρο της επισκευής και βαφής αυτοκινήτων, την έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα φανοποιεία σε ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΑΜΙΝΙΑ. Είναι οι ειδικοί στη φανοποιία. Η επιτυχία στη βαφή των αυτοκινήτων βασίζεται στην εμπειρία και εξειδίκευση του βαφέα. Εγγύηση άριστου αποτελέσματος, χρησιμοποιώντας υλικά πολύ υψηλής ποιότητας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές βαφής αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Πιστοποιημένα σε ποιότητα και εφαρμογή. Ανταλλακτικά γνήσια, σε συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Η πολυετής παρουσία της στο χώρο, επιτρέπει την εγγύηση της ποιότητας των καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Ελένη

    Άψογοι επαγγελματίες , ειλικρινείς και πάρα πολύ λεπτομερείς!!! Το σημαντικότερο είναι ότι αγαπούν πολύ τα αυτοκίνητα και όχι απλά δε φεύγεις απογοητευμένος αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο κι απ' αυτό που περιμένεις.. Εγγύηση σε όλα!!