Η LPG-AutoHellas είναι πρωταγωνιστής

3334 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επιχείρηση  ΜΗΝΟΣ ΑΒΕΤΕ  δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή του Ν. Πέλλας  από το 1984 σε  ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 7,500 τ.μ. και κτιριακές  εγκαταστάσεις 1400 τμ

 
Η επιχείρηση  ΜΗΝΟΣ ΑΒΕΤΕ  δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή του Ν. Πέλλας  από το 1984 σε  ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 7,500 τ.μ. και κτιριακές  εγκαταστάσεις 1400 τμ με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό επί της Εθνικής Οδού στο 15ο  ΧΛΜ  Έδεσσας - Γιαννιτσών στον κόμβο Σκύδρας Αριδαίας στον νομό Πέλλας.

Προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις της αγοράς δημιούργησε τμήμα εισαγωγών εξαρτημάτων και συστημάτων υγραεριοκίνησης από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Η LPG-AutoHellas  είναι πρωταγωνιστής στην εμπορία εξοπλισμού για την αεριοκίνηση. 

Η LPG-AutoHellas  εισάγει για  όλους τους τύπους των Κιτ του Υγραερίου και των ανταλλακτικών τους (Εγκεφάλους, Μειωτές, Μπεκ,  φίλτρα, κτλ) και πολλά άλλα προϊόντα συντήρησης και επισκευής για τα αυτοκίνητα
Η παρουσία της στην αγορά του υγραερίου ξεκινάει το 2007 και από τότε αποκτά όλο και περισσότερες γνώσεις και εμπειρία με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα ότι η ποιότητα διέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και σε συνδυασμό με την εμπειρία, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα των στελεχών της, η  LPG-AutoHellas  πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιριών στο χώρο του αυτοκινήτου και να θεωρείται ένας αξιόπιστος συνεργάτης.

Οι αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της LPG-AutoHellas  από το 2011 στεγάζονται σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 8,500 τ.μ.  και υπερσύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο 1.350 τ.μ  στο 4ο  ΧΛΜ  Σκύδρας  Αριδαίας στον νομό Πέλλας  απ όπου η ομάδα τους εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση, την καλή διαθεσιμότητα προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ