Τεράστια γκάμα χρωμάτων σε ένα υπερσύγχρονο φανοβαφείο!

2903 Επισκέψεις στο άρθρο

H COLORMANIA προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την επιδιόρθωση του χρώματος καθώς και μια πλειάδα προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη φροντίδα των αυτοκινήτων αλλά και άλλων οχημάτων (σκάφους, μηχανής, ποδηλάτου κλπ).

 
Μετά από μια πολύχρονη πορεία στο χώρο των χρωμάτων και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, η εταιρεία COLORMANIA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως  βρίσκεται  πλέον σε νέο χώρο, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 244, στις Αχαρνές.

Με την εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και με την αγάπη για τα χρώματα, η COLORMANIA προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την επιδιόρθωση του χρώματος καθώς και μια πλειάδα προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη φροντίδα των αυτοκινήτων αλλά και άλλων οχημάτων (σκάφους, μηχανής, ποδηλάτου κλπ).

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, με την βοήθεια ενός υπερσύγχρονου εργαλείου που ονομάζεται φασματογράφος, είναι σε θέση να ταιριάξει οποιαδήποτε απόχρωση και για οποιαδήποτε επιφάνεια θέλει να βάψει ο πελάτης (αλουμίνιο, μέταλλο, ανοξείδωτο, μπρούτζο, γυαλί, pvc, plexiglass, ξύλο, τσιμέντο, πλακάκι κλπ).

Επίσης, με την βοήθεια ενός ευρύτατου δικτύου συνεργαζόμενων εταιρειών, είναι σε θέση να εξοπλίσει, να οργανώσει και να μετατρέψει την οποιαδήποτε επιχείρησή σε ένα σύγχρονο φανοβαφείο.

Σκοπός της εταιρείας  είναι να συνεχίσει, με την ίδια συνέπεια να προσφέρει άριστης  ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ