Σε κάθε service η Autogas Tuning θα συμπληρώσει το βiβλίο service LPG.

H σωστή συντήρηση είναι εξίσου σημαντική με την σωστή εγκατάσταση

40324 Επισκέψεις στο άρθρο

Σύμφωνα με την Autogas Tuning, η συντήρηση των εξαρτημάτων του συστήματος  πρέπει να είναι επιμελής για να εξασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια, αλλά και την άρτια λειτουργία του κινητήρα μας.


Στην Autogas Tuning η συντήρηση γίνεται ανά 15.000χλμ και περιλαμβάνει:
Έλεγχο σε όλα τα σωληνάκια αερίου για τυχόν φθορές/διαρροές όπως επίσης, οι σωληνώσεις και οι σύνδεσμοι των νερών του πνεύμονα. Αντικαθιστούμε τα φίλτρα LPG τα οποία είναι 2. Αυτό του πνεύμονα το οποίο κατακρατεί ότι έρχεται σε υγρή μορφή από την δεξαμενή και αυτό της παροχής στα μπέκ το οποίο κατακρατεί ότι έρχεται σε αέρια μορφή.
Πολύ σημαντικό είναι και το να καθαρίζουμε  τα έμβολα από τα πηνία διακοπής, τόσο στην πολυβαλβίδα όσο και το μπροστινό.
Έλεγχος επίσης γίνεται τόσο στην στήριξη της δεξαμενής όσο και στις γραμμές της πλήρωσης και της παροχής για τυχών φθορές.
Τέλος γίνεται έλεγχος διαρροών και του προγράμματος του συστήματος καθώς και αναβάθμιση του εάν υπάρχει. Βασικό ρόλο πέρα του προγραμματισμού και για να πετύχουμε την καλύτερη ρύθμιση άρα και οικονομία, έχει και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μπέκ του συστήματος μας.
Στην Autogas Tuning προτείνουμε μπέκ τύπου βενζίνης και όχι ηλεκτροβαλβίδες. Τα μπέκ αυτά είναι καλύτερα κάνοντας πιο ομοιόμορφο ψεκασμό σαν αυτά της βενζίνης, δεν κάνουν αφλεξίες, δεν χρειάζονται ρύθμιση και μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε όλα τα συστήματα. 
Στα μπέκ τύπου ηλεκτροβαλβίδας προτείνουμε ανά 30.000χλμ αλλαγή των εμβόλων και ρύθμιση αυτών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)