Περάστε εγκαίρως το όχημά σας από ΚΤΕΟ και γλιτώστε τα μεγάλα πρόστιμα του ΚΟΚ.

Γλυτώστε τo σαφάρι ελέγχων ΚΤΕΟ

143233 Επισκέψεις στο άρθρο

O–υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλυτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλo.

 
Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλυτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο). 

Φυσικά ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγούμε ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», μας «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πέρα από τους απαραίτητους (βάση νομοθεσίας) τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων, τα Ι.ΚΤΕΟ παρέχουν και μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες, που θα δούμε παρακάτω . Αλλά ας δούμε πρώτα όλα τα βασικά.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: ΚΤΕΟ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ