Συντήρηση Αυτοκινήτου

53891 Επισκέψεις στο άρθρο

Καθημερινά τα αυτοκίνητά μας υπόκεινται σε δύσκολες δοκιμασίες. Η εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου μας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης του εικόνας.

 
Το μέγεθος της φθοράς εξαρτάται απόλυτα από το πόσο φροντίζουμε το όχημα μας. Μπορεί να είναι ανεπαίσθητη ή να φθάσει σε σημείο που να απαιτείται φανοποιεία για να επισκευαστεί. 

Έτσι, το αγαπημένο μας αυτοκίνητο χάνει σε μεταπωλητική αξία και απαιτεί αρκετά χρήματα για να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα των αυτοκινήτων είναι πλέον υδατοδιάλυτα (για την προστασία του περιβάλλοντος). Συνεπώς περισσότερο ευπαθή. 

Δείτε παρακάτω τους παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου, οικονομικούς τρόπους για να το διατηρήσετε σαν καινούριο και στην περίπτωση που θα πρέπει να γίνει κάποια εργασία φανοποιείας, όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ