ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ford - Σε «επιθετική» στρατηγική θα προχωρήσει η Ford, τριπλασιάζοντας μέχρι το 2015 την παραγωγή των οχημάτων που εφοδιάζονται με τους νέους κινητήρες Ecoboost. Στην Ευρώπη από τις 141.000 μονάδες που κατασκευαζόντουσαν το 2011 θα φτάσουν μετά από 4 χρόνια στα 480.000 οχήματα.
Ford: 3πλασιασμός παραγωγής έως το 2015
ΔΙΕΘΝΗ:(11/5/2012)
Σε «επιθετική» στρατηγική θα προχωρήσει η Ford, τριπλασιάζοντας μέχρι το 2015 την παραγωγή των οχημάτων που εφοδιάζονται με τους νέους κινητήρες Ecoboost.

smart - Πιστός στα σχέδιά του για την παραγωγή ενός ηλεκτρικού scooter παραμένει ο κατασκευαστής των διάσημων μικρών αυτοκινήτων, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστούν επίσημα το 2014.  Το escooter παρουσιάστηκε το 2010 στο Σαλόνι του Παρισιού μαζί με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Smart αλλά και το ηλεκτρικό ποδήλατο που θα παρουσιαστεί φέτος.
Smart: Δίτροχη το 2014!
ΔΙΕΘΝΗ:(11/5/2012)
Πιστός στα σχέδιά του για την παραγωγή ενός ηλεκτρικού scooter παραμένει ο κατασκευαστής των διάσημων μικρών αυτοκινήτων, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστούν επίσημα το 2014.

Δίνοντας ακόμα περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών, η BMW και η Hyundai βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία.  H πιθανή συνεργασία BMW και Hyundai θα έχει ως αντικείμενο την από κοινού εξέλιξη ή απλά την ανταλλαγή μηχανικών συνόλων νέας τεχνολογίας.
Πιθανή συνεργασία BMW και Hyundai
ΔΙΕΘΝΗ
Δίνοντας ακόμα περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών, η BMW και η Hyundai βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία.

H εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων που εδρεύει στη Modena της Ιταλίας, παρουσιάζει την ιστορία της μέσα από μια σειρά 5 συνολικά βίντεο. Θαυμάστε την.  To πρώτο από τα 5 βίντεο με την ιστορία της Pagani.
Η ιστορία της Pagani
ΔΙΕΘΝΗ
H εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων που εδρεύει στη Modena της Ιταλίας, παρουσιάζει την ιστορία της μέσα από μια σειρά 5 συνολικά βίντεο. Θαυμάστε την.

porsche, porsche 911 coupe - Ο Patrick Long που εργάζεται στο αμερικανικό Porsche Driving School, χρησιμοποιεί μια 911 GT3 RS για τις μετακινήσεις του. Στο σχετικό βίντεο δείτε πως γίνονται αυτές!  Ο Patrick Long την ώρα του καθήκοντος.
H «δύσκολη» δουλειά του Patrick Long!
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Patrick Long που εργάζεται στο αμερικανικό Porsche Driving School, χρησιμοποιεί μια 911 GT3 RS για τις μετακινήσεις του. Στο σχετικό βίντεο δείτε πως γίνονται αυτές!

mercedes - Η Mercedes-Benz της Αμερικής δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό σποτ της C63 AMG Black Series σε ασπρόμαυρο φόντο, η οποία κυκλοφορεί ανάμεσα από εντυπωσιακά τοπία.
 Το γερμανικό κουπέ φέρει σπορ αισθητικές πινελιές αλλά και εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτινων επιφανειών για τον περιορισμό του βάρους.
H «σκοτεινή» πλευρά της C63 AMG B.S.
ΔΙΕΘΝΗ
Η Mercedes-Benz της Αμερικής δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό σποτ της C63 AMG Black Series σε ασπρόμαυρο φόντο, η οποία κυκλοφορεί ανάμεσα από εντυπωσιακά τοπία.

skoda - Μπορεί να μοιάζει απίστευτο όμως ο Αυστριακός Gerhald Plattner κατάφερε να διανύσει 2.006 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ στο τιμόνι μιας Skoda Fabia 1,2 TDi.  O Αυστριακός Gerhald Plattner κατάφερε να διανύσει 2.006 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ στο τιμόνι μιας Skoda Fabia 1,2 TDi.
Fabia 1,2 TDi – «Έκανε» 2.006 χλμ. με ένα ρεζεβουάρ
ΔΙΕΘΝΗ
Μπορεί να μοιάζει απίστευτο όμως ο Αυστριακός Gerhald Plattner κατάφερε να διανύσει 2.006 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ στο τιμόνι μιας Skoda Fabia 1,2 TDi.

Το TRA (Transport Research Arena – Πεδίο Έρευνας για τις Μετακινήσεις) conference, που διεξήχθη τέλη Απριλίου έφερε κοντά τους ευρωπαϊκούς ενδιαφερόμενους φορείς από όλους τους τομείς των μεταφορών, για την ανταλλαγή καινοτόμων απόψεων.  Η καινοτομία ορίζει τις ευρωπαϊκές μετακινήσεις.
Η καινοτομία ορίζει τις ευρωπαϊκές μετακινήσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το TRA (Transport Research Arena – Πεδίο Έρευνας για τις Μετακινήσεις) conference, που διεξήχθη τέλη Απριλίου έφερε κοντά τους ευρωπαϊκούς ενδιαφερόμενους φορείς από όλους τους τομείς των μεταφορών, για την ανταλλαγή καινοτόμων απόψεων.

toyota prius - Το γνωστό πλέον αυτόνομο όχημα που χρησιμοποιεί η Google για να εξελίξει την εν λόγω τεχνολογία, όχι απλά πήρε πράσινο φως, αλλά και δίπλωμα οδήγησης από την πολιτεία της Νεβάδα! Το αυτόνομο Toyota Prius που χρησιμοποιεί η Google για να εξελίξει την αν λόγω τεχνολογία.
Αυτόνομο όχημα παίρνει… δίπλωμα!
ΔΙΕΘΝΗ
Το γνωστό πλέον αυτόνομο όχημα που χρησιμοποιεί η Google για να εξελίξει την εν λόγω τεχνολογία, όχι απλά πήρε πράσινο φως, αλλά και δίπλωμα οδήγησης από την πολιτεία της Νεβάδα!

audi - Το ιστορικό αυτοκίνητο της Audi που ανασύρει μνήμες από το Group B της δεκαετίας του 1980, αναβιώνει παίρνοντας μέρος στον αγώνα του Isle of Man, και χαρίζοντας ήχο και θέαμα! To εκπληκτικό Audi Sport Quattro εν δράσει.
Ένα μοναδικό Audi Sport Quattro
ΔΙΕΘΝΗ
Το ιστορικό αυτοκίνητο της Audi που ανασύρει μνήμες από το Group B της δεκαετίας του 1980, αναβιώνει παίρνοντας μέρος στον αγώνα του Isle of Man, και χαρίζοντας ήχο και θέαμα!

kia - Η κορεατική φίρμα επιθυμεί σημαντική αύξηση πωλήσεων για το επόμενο έτος, και πιο συγκεκριμένα για την Ευρωπαϊκή αγορά. Σε αυτό θα βοηθήσουν νέα προϊόντα αλλά και νέες στρατηγικές. Η Kia στοχεύει σε σημαντική αύξηση πωλήσεων και μεριδίου για την Ευρώπη.
Kia: Νέοι στόχοι για το 2013
ΔΙΕΘΝΗ
Η κορεατική φίρμα επιθυμεί σημαντική αύξηση πωλήσεων για το επόμενο έτος, και πιο συγκεκριμένα για την Ευρωπαϊκή αγορά. Σε αυτό θα βοηθήσουν νέα προϊόντα αλλά και νέες στρατηγικές.

Ένα νέο ειδικό τμήμα, αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση ALFA ROMEO και ABARTH ίδρυσε η ΛΑΜΔΑ Α.Ε. AUTOLAMDA – Νέα μονάδα service Alfa Romeo και Abarth Service στην Κάτω Κηφισιά.
AUTOLAMDA–Alfa Romeo & Abarth Service
ΑΓΟΡΑ
Ένα νέο ειδικό τμήμα, αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση ALFA ROMEO και ABARTH ίδρυσε η ΛΑΜΔΑ Α.Ε.

Στην εξαγορά της ρωσικής AvtoVAZ φαίνεται πως στοχεύει ο γαλλικός-ιαπωνικός όμιλος Renault Nissan, με σκοπό την περαιτέρω και πιο έντονη δραστηριοποίησή του στην ανερχόμενη αγορά της πρώην κομμουνιστικής χώρας.  Επενδύση στη Ρωσία για Renault Nissan
Επενδύση στη Ρωσία για Renault Nissan
ΔΙΕΘΝΗ
Στην εξαγορά της ρωσικής AvtoVAZ φαίνεται πως στοχεύει ο γαλλικός-ιαπωνικός όμιλος Renault Nissan, με σκοπό την περαιτέρω και πιο έντονη δραστηριοποίησή του στην ανερχόμενη αγορά της πρώην κομμουνιστικής χώρας.

Στο πλαίσιο ενός προγράμματος με την ονομασία Vision.M, επιστήμονες από το Τεχνικό Πανεστήμιο του Μονάχου εξελίσσουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές όπως η BMW και η Daimler.  Prototype MUTE...Η πλατφόρμα με βάση την οποία εξελίσσονται πολύ σημαντικές τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης στη Γερμανία.
Prototype MUTE – Η έρευνα στην ηλεκτροκίνηση
ΔΙΕΘΝΗ
Στο πλαίσιο ενός προγράμματος με την ονομασία Vision.M, επιστήμονες από το Τεχνικό Πανεστήμιο του Μονάχου εξελίσσουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές όπως η BMW και η Daimler.

bmw - H BMW σε συνεργασία με τη Bakery Films δημιούργησαν ένα πολύ πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ, που παρουσιάζει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας. Η μικρή «δόνηση» του καθίσματος, σε περίπτωση που βγει το όχημα εκτός λωρίδας, είναι ικανή να ξυπνήσει τον οδηγό.
Πρωτότυπη διαφήμιση της BMW
ΔΙΕΘΝΗ
H BMW σε συνεργασία με τη Bakery Films δημιούργησαν ένα πολύ πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ, που παρουσιάζει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

περισσότερα νέα & άρθρα »