Η Κουμαντζιάς ΑΕ, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε τα premium προϊόντα της εταιρείας σε ειδική εκδήλωση στο club-restaurant Blue Marlin.

«Εορταστικά» αξεσουάρ Mercedes-Benz

2.864 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2015

Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε για 2η φορά η εορταστική συλλογή γνήσιων αξεσουάρ της Mercedes-Benz από την Κουμαντζιάς Α.Ε., Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

 
Την πλούσια γκάμα αξεσουάρ & δώρων της Mercedes-Benz είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι παρευρέθηκαν στο Fashion Show της Juicy Events που διοργανώθηκε στις 29/12 στο club-restaurant Blue Marlin.

Η
Κουμαντζιάς ΑΕ, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη και χορηγός της εκδήλωσης, παρουσίασε τα premium προϊόντα της εταιρείας στους θαμώνες, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε η ολόλευκη Mercedes SLK που «οδηγούσε» ο… θηλυκός Αι-Βασίλης.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Τάσος Ριζόπουλος & DJ ο Νίκος Κουφός ,ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Αναλυτικά τον κατάλογο των γνήσιων αξεσουάρ και ειδών δώρου της Mercedes-Benz με τιμές μπορείτε να δείτε στο site της εταιρείας www.koumantzias.gr