smart fortwo 71 PS (2009)
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart fortwo 71 PS (2009)

83.920 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2015)

+ Σχεδίαση, νεανική εικόνα, αστικός χαρακτήρας, χώροι για 2 άτομα
- Αίσθηση και απόδοση φρένων, άνεση ανάρτησης, σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες

Τιμή αγοράς 2009: 10.117 ευρώ
Τιμή αγοράς 2015: 5.800 ευρώ
Τιμή πώλησης 2015: 6.600 ευρώ 

Το smart fortwo του 2009 εφοδιαζόταν με ένα 1.000άρη κινητήρα 71 ίππων που ανταποκρίνεται στις αστικές συνθήκες, ωστόσο δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Αυτός συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο το οποίο είναι αργό στις αλλαγές.
Στο δρόμο, το μικρό μήκος του μεταξονίου και η μικρή διαδρομή της ανάρτησης συντελούν στη διαμόρφωση ενός σφιχτού ως προς την άνεση αυτοκινήτου, αλλά εξασφαλίζουν καλή οδική συμπεριφορά. Το smart εφοδιάζεται με σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, το οποίο είναι πολύ άμεσο στην εμπλοκή του. Αν και δεν προορίζεται για σπορ καταστάσεις, παραμένει ευχάριστο οδηγικά σε όλες τις συνθήκες. Στο εσωτερικό του, το smart fortwo είναι ευχάριστο και σύγχρονο, με έντονα νεανικό χαρακτήρα, που απορρέει από τη χρήση χρωματιστών επενδύσεων σε ταμπλό και στα εσωτερικά των θυρών. Η παιχνιδιάρικη αισθητική ακολουθείται και στο ταμπλό, ενώ ποιοτικά το fortwo επιδεικνύει καλή εικόνα. Οι χώροι του είναι πολύ καλοί για τους δύο επιβάτες, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη κρίνεται η ψηλή θέση οδήγησης. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 150 λτ.

Οι ανοιχτόχρωμες επενδύσεις και το παιχνιδιάρικα σχεδιασμένο εσωτερικό τονίζουν το νεανικό και στιλάτο αέρα του
smart στο εσωτερικό του.

Οι ανοιχτόχρωμες επενδύσεις και το παιχνιδιάρικα σχεδιασμένο εσωτερικό τονίζουν το νεανικό και στιλάτο αέρα του smart στο εσωτερικό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto