Στο Audi Urban Sportback η οροφή είναι ουσιαστικά ένα κουβούκλιο που ανοίγει συρταρωτά.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Audi Urban Sportback η οροφή είναι ουσιαστικά ένα κουβούκλιο που ανοίγει συρταρωτά.

Ιδού τα νέα concept της Audi

(29/8/2011)

Αφού μας δελέασε με σκίτσα των πρωτότυπων Urban Sportback και Spyder, η Audi μας δίνει τώρα ψηφιακές εικόνες για να μας ξεσηκώσει!

Ορισμένα σκίτσα μονάχα και κάποια video των δύο concept της Audi ήταν αρκετά για να συγκεντρώσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς τα διθέσια Urban Sportback και Urban Spyder , κάθε άλλο παρά συνηθισμένα είναι. Φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια πλήρη σειρά ψηφιακά επεξεργασμένων φωτογραφιών ή –ακόμα περισσότερο- πόσα φλας θα συγκεντρώσουν τα δύο πρωτότυπα οχήματα στο επίσημο ντεμπούτο τους, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στην 64η Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Στην έκδοση Spyder οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ έχει κατέβει το ύψος του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων.

Στην έκδοση Spyder οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ έχει κατέβει το ύψος του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Γερμανός κατασκευαστής λέει πως τα μικροσκοπικά, πλήρως ηλεκτροκίνητα, οχήματά του δε στηρίζονται σε κάποιο άλλο Audi και πως η εξέλιξή τους έχει στηριχθεί στις αρχές της ελαφριάς κατασκευής, της αποδοτικότητας και της μείωσης κάθε τι περιττού. Τα δύο πρωτότυπα έχουν μήκος μόλις 3.200 χλστ., πλάτος 1.700 χλστ. και ύψος μονάχα 1.200 χλστ. Στις άκρες του αμαξώματός τους βρίσκονται «εκτεθειμένοι» οι τροχοί των 21 ιντσών. Τα δύο γερμανικά concept παίρνουν κίνηση από ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία αντλούν ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου. Προκειμένου να κρατηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, η Audi έχει κάνει χρήση στην κατασκευή τους ένα μείγμα ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
To Audi Urban Sportback φέρει ένα κουβούκλιο που ανοίγει συρταρωτά προς τα πίσω για να αποκαλύψει ένα εσωτερικό 1+1 θέσεων, με το συνοδηγό να κάθεται πιο πίσω από ότι ο οδηγός. Στην εκδοχή Spyder, υπάρχουν δύο πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω διαγωνίως, ενώ το παρμπριζ και το ύψος των πλευρικών παραθύρων είναι χαμηλότερα από ότι στην κλειστή έκδοση.
Όσο πλησιάζουμε προς την Έκθεση της Φρανκφούρτης, οι πληροφορίες για τα δύο πρωτότυπα μοντέλα της Audi θα πληθαίνουν. Θα σας κρατάμε ενήμερους...
Mercedes
moto