Στους καθρέφτες και στις ζάντες περιορίζονται οι εξωτερικές αλλαγές.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στους καθρέφτες και στις ζάντες περιορίζονται οι εξωτερικές αλλαγές.

Ανανεωμένο Fiat Sedici

(3/11/2011)

Μετά από το 2009, ήρθε η ώρα για μία δεύτερη ανανέωση για το μικρό crossover της Fiat, το Sedici. Οι αλλαγές, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Η τελευταία φορά που το Sedici της Fiat έλαβε μια ανανέωση ήταν το 2009. Τότε, όμως, πέραν των αισθητικών αλλαγών, υπήρξαν και τεχνικές τροποποιήσεις, με την κυριότερη να αφορά στην αύξηση της απόδοσης και τον περιορισμό της κατανάλωσης του 1.600άρη κινητήρα βενζίνης.

Νέο είναι το βυσσινί χρώμα της φωτογραφίας.

Νέο είναι το βυσσινί χρώμα της φωτογραφίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φαίνεται, όμως, πως η ιταλική εταιρεία φύλαγε ορισμένες ακόμα «πινελιές», τις οποίες θα δούμε στο μοντέλο που θα διατίθεται από το 2012. Οι κυριότερες εξωτερικές αλλαγές του ανανεωμένου μοντέλου αφορούν στην ανασχεδίαση των καθρεφτών, οι οποίοι ενσωματώνουν τα φλας και είναι βαμμένοι σε ένα μεταλλικό γκρι χρώμα. Νέα προσθήκη στην παλέτα των χρωμάτων αποτελεί το βυσσινί (Purple Rebel) χρώμα, στο οποίο απεικονίζεται το Sedici στις φωτογραφίες. Οι αλλαγές της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνονται με τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.
Στο εσωτερικό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ...ίδια, καθώς εκεί συναντάμε νέες ταπετσαρίες. Η Fiat ισχυρίζεται πως έχει εμπλουτίσει τον στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- ESP, ένα νέο MP3 player και ένα πολυσύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης με 5ιντση οθόνη αφής.
OPEL NEA MONTELA
test center